Bohuslän.

I Bohuslän ligger de gamla charmiga fiske-samhällena tätt. Vill du frossa i skaldjur och njuta av bad från både stränder och klippor under semestern gör du rätt i att komma hit. I Bohuslän finns ett pärlband av Västkustens mest populära orter såsom Smögen, Kungshamn, Strömstad, Hamburgsund, Lysekil, Uddevalla, Fjällbacka, Grebbestad och många fler.

Bohuslän kajak

Alla våra Campingar i Bohuslän

24 av de 49 campingarna i Camping Västkust hittar du i Bohuslän. Här är ligger skärgårdsidyller på rad och upplevelserna är många, året om! Här nedan ser du vilka campingar som finns i Bohuslän och kan komma vidare till mer information om respektive camping. Längre ner på sidan hittar du även utflyktstips runt campingarna i Bohuslän.

 

Camping i Bohuslän

Oavsett om du önskar bo på campingtomt, i stuga, hotell, glamping eller lägenhet finns en camping för dig i Bohuslän. Upplev de härliga bohuslänska upplevelserna som att sitta på en solvarm klippa och njuta av solnedgången, äta de mest färskaste räkorna, paddla ut på havet eller bara andas in den salta luften och fylla på med mer energi. Kombinera detta med bekvämt boende, aktiviteter för hela familjen och oändliga möjligheter till utflykter och upplevelser en kort tur bort.

Utflyktsmål runt campingarna i Bohuslän

Vi har frågat de som arbetar på campingplatserna om deras bästa utflyktsmål och fick många bra tips! Besök Nordens Ark, en anläggning för utrotningshotade djur byggd på djurens villkor, Havets Hus där du kan ta del av arter under ytan. Vitlycke muséeum med hällristningar eller Nöjesparken Daftöland med attraktioner, teater och pirater. Ett besök till Smögenbryggan är populärt och likaså båtturer ut på havet för att uppleva det bästa av Bohuslän. Från flera campingar kan du boka och gå ombord på båtturer som tar er till olika platser. 

Gillar du att vandra går både Bohusleden och Kuststigen förbi flera av campingarna vilket gör dem till bra övernattningsalternativ.