Wiggersviks Camping

Kungshamn

Belägen alldeles intill havet och nära Kungshamns centrum och Smögen hittar du Wiggersviks Camping. Det omväxlande Bohuslänska skärgårdslandskapet där havet möter graniten ger alla möjligheten till avkoppling, salta bad och havsutsikt. Här kan du hyra campingtomt för husbil, husvagn eller tält alternativt hyra en stuga eller villavagn.

Vid havet i det Bohuslänska skärgårdslandskapet

Campingen ligger i naturskön miljö, nära strövområde för en härlig löptur eller promenad. Här bor du dessutom med närhet till Kuststigens olika leder och etapper. På Wiggersviks Camping kan du ta ett dopp i saltvattenspoolen följt av en kopp kaffe, en läsk, eller en glass från glasskioskens altan medan du njuter av sol och saltvattensstänk. En stor lekplats för barnen finns på området och följer fyrbenta familjemedlemmar med finns hundrastgård och hunddusch.

På området finns även servicebutik och restaurang med fullständiga rättigheter. Minigolf, spa, tv-rum, boulebana och grillplats. Ta dig ut på havet med kanot eller cykelbåtar som hyrs ut på plats eller hyr en vanlig cykel på land om du hellre föredrar det.

Ett pärlband av sommarstäder att uppleva

Till Kungshamns centrum är det 1,5 km, till Smögen 3,5 km och Hunnebostrand 12,7 km. Tre sommarstäder som erbjuder många trevliga upplevelser. Från bryggpromenader till nöjesliv på kvällarna.

Ett besök på hummerakademin och fiskeauktionen, en båttur till Hållö med klippor och bad och Smögenbryggan är populära utflykter.

Besök Havets hus i Lysekil, ett av Bohusläns populäraste resmål med cirka 40 akvarier med hundratals olika arter från Gullmarsfjorden och Västerhavet.

Eller ta en utflykt till Nordens Ark som arbetar för att ge hotade djur en framtid. Här finns ett 80-tal arter och raser från världens alla hörn. Vissa djurarter är idag så hotade att de utan en insats av djurparker riskerar att försvinna för gott. För en del arter kan djur födas upp och sättas ut i det vilda för att förstärka den population som finns kvar.

Wiggersviks Camping

456 34 Kungshamn

Telefon: +46 523 326 35

E-post: info@wiggersvik.se

Område: Bohuslän

Foto: Wiggersviks Camping