Fjällbacka Camping

Fjällbacka

Fjällbacka Camping har ett unikt läge i den fina bohuslänska naturen. Vindskyddat, precis vid havet och intill barnvänligt bad kan du bo på campingtomt eller i stuga med gångavstånd till en av Bohusläns populäraste semesterorter.

Upplev natur och kultur i Fjällbacka

Fjällbacka Camping kan du besöka för att återhämta dig och för att uppleva natur och kultur. Campingen är belägen i en naturskön skyddad plats mellan vackra, röda bohuslänska granitklippor.

Ett stenkast bort, ca 100 meter, ligger en barnvänlig badplats med möjlighet för bad både från sandstrand och klippor. Förutom lata och sköna dagar på stranden och avslappning på campingen kan en vistelse på Fjällbacka Camping kombineras med många intressanta utflyktsmål och aktiviteter i norra Bohuslän.

Flera utflyktsmål på nära håll

Fjällbacka samhälle ligger bara en kort promenad på ca en kilometer bort. Där kan man finna flera möjligheter till kulinariska upplevelser. Andra utflyktsmål vi kan rekommendera är Vitlycke hällristningsmuseum, Nordens Ark, skärgårdsturer med båt, restauranger med bohuslänska specialiteter, golf på någon av de fem 18-hålsbanorna, Hornbore vikingaby, Havets Hus, Tingvall gård som är ett ekologiskt fullskalelantbruk och mycket mera.

Fjällbacka Camping

Sälviksvägen 25, 457 41 Fjällbacka

Telefon: +46 525 314 90

E-post: info@fjallbackacamping.se

Område: Bohuslän

Foto: Fjällbacka Camping