Hafsten Resort

Uddevalla

Med fin utsikt över hav och kringliggande öar kan du på Hafsten Resort bo i stuga eller på campingtomt 25 minuters bilfärd från Uddevalla. På området finns mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar och en utomhuspool med vattenrutschbana, höghöjdsbana, zipline och annat kul.

En aktiv semester

Med ett stort utbud av olika aktiviteter och inte mindre än två egna stränder finns det alltid något att göra på Hafsten Resort. Anläggningen har både campingtomter, stugor och hotellstugor samt tre restauranger. Här kan du bo och uppleva mycket året runt. Här finns butik och ett nybyggt poolområde med 4 pooler och en 86 meter lång vattenrutschbana. Andra saker du kan njuta av och nyttja här är bland annat mini-spa med bubbelpool, bastu och relax med behandlingar, äventyrsgolf, tennis, trubadurkvällar, motorbåt, trampbåt, kanotuthyrning, 900 meter lång zipline och klättervägg. Nytt är även en höghöjdsbana för dig som vill utmanas av höjder.  

Du som gillar att röra på dig i skog och natur kan också andas ut. Om inte Bohusläns fagra klippor skulle vara ögongodis nog finns här vackra vandringsleder med natursköna utsiktsplatser i omgivningarna, bland annat Bohusleden och Kuststigens etapper.

Utflyktsmål i och i närheten av Uddevalla

Närmsta stad är Uddevalla, en mysig stad med shopping, caféer och uteliv. Djurparken Nordens Ark når du efter ca 40 minuters körande och Havets Hus i Lysekil på 50 minuter. Åker du istället nedåt, till Ljungskile, hittar du Kärrstegens Gård med inredning och gårdsbutik.

Hafsten Resort

Hafsten 120, 451 96 UDDEVALLA

Telefon: +46 522 64 41 17

E-post: info@hafsten.se

Område: Mitt i Bohuslän

 

Foto: Hafsten Resort