Marstrand Familjecamping

Marstrand

I en härlig skärgårdsmiljö och endast 4 mil från storstaden Göteborg ligger Marstrands Familjecamping. Här har du närhet till allt som gör din semester till ett oförglömligt minne. Här kan du bo i egen husvagn, husbil eller tält på campingtomt eller hyra stuga. Campingen ligger i ett lugnt och naturskönt område och det tar endast 15 min att promenera till färjan som tar dig över till den bilfria ön Marstrand.

Nära havet, Marstrand och Carlstens fästning

Från Marstrands Familjecamping är det ca 100 m till havet och den barnvänliga sandstranden. Du kan också hitta ditt egna gömställe bland klipporna och ha en härlig dag med sol och bad.

Om du vill göra en trevlig utflykt besök då Carlstens fästning. Där kan du uppleva den historiska atmosfären bland fängelsehålor och underjordiska gångar. Där finns även guidade turer.

På kvällen kan du strosa i folkvimlet längs Marstrandsöns kaj och kanske besöka en av öns mysiga restauranger och caféer. På campingen finns en stor lekplats med linbana och gungor samt en äventyrsgolfbana där du kan utmana familjen eller vännerna. Vill du spela riktig golf finns en golfbana 10 km bort. 1 km från campingen finns dykarcenter och kajakuthyrning för dig som vill uppleva ännu mer av havets möjligheter. 

Marstrands Familjecamping

Långedalsvägen 16, 442 66 MARSTRAND

Telefon: +46 303 605 84

E-Post: info@marstrandscamping.se

Område: Bohuslän

Foto: Marstrands Familjecamping