Unda camping & resort

Uddevalla

Unda camping & resort är belägen 8 km väster om Uddevalla och ligger i ett naturskönt område med närhet till flera badplatser, vandringsleder och med en fantastisk vy över fjorden. Här finns 300 campingtomter för husvagn, husbil och tält, samt 13 stugor och 5 glampingtält för uthyrning.

Väster om Uddevalla med bad på nära håll

Aktiviteter och naturupplevelser på och runt resorten

Under juli månad arrangeras en matmarknad på Unda camping & resort, med ett imponerande urval av olika smakupplevelser för både stora och små. Under veckorna 26–31 är barnklubben aktiv med flera olika barnaktiviteter anpassade för åldern 3–7, dessa aktiviteter ingår i boendepriset. Under sommarsäsongen finner ni Skärgårdsbåten M/S Sunningen nere vid bryggorna som erbjuder en mysig båttur in och ut från Uddevalla C med stopp på flera populära bryggor runt om i fjorden. Här ser du när båtarna går.

I närheten av resorten ligger Herrestadsfjället – en mäktig högplatå, strax norr om Uddevalla med härliga vandringsstråk och fina fiskemöjligheter. Ädelfiskesjöar, gädd- och abborrfiskevatten. Vill du uppleva naturen till fots kan vi även rekommendera Bohusleden och Kuststigen som du kan nå etapper av med bil och med Unda camping & resort som utgångspunkt.

Om du åker söderut längs kustvägen eller via E6 kommer du till kustsamhället Ljungskile. Där finns bland annat mysiga Kärrstegens Gård med inredning, café och gårdsbutik, Laxbutiken, Villa Sjötorp och Musselbaren som alla kan rekommenderas när det är dags att njuta av en fika, lunch eller middag.

 

Unda Camping 

Unda 149, 451 94 Uddevalla

Telefon: + 46 730 38 11 22 

E-post: info@undacamping.com

Område: Bohuslän

Foto: Unda Camping