Unda Camping

Uddevalla

Unda Camping är belägen 8 km väster om Uddevalla och ligger i ett naturskönt område i anslutning till badplats med härliga klippor och sandstränder. Här bor du rofyllt i stuga eller på campingtomt i egen husbil, husvagn eller tält.

Väster om Uddevalla med bad på nära håll

På Unda kan du tillbringa dina lediga stunder till att spela minigolf, leka på lekplatserna, åka vattenrutschbana eller spela fotboll. Under juli månad finns barnaktiviteter och bingopromenader. Dans på berget till orkester anordnas på midsommarafton och lördagar under juli. 

På campingen finns en välsorterad livsmedelsbutik och Restaurang Sjöstjärnan med en fantastisk utsikt över Byfjorden.

Utflykter i närområdet

I närheten av Unda ligger Herrestadsfjället – en mäktig högplatå, strax norr om Uddevalla med härliga vandringsstråk och fina fiskemöjligheter. Ädelfiskesjöar, gädd- och abborrfiskevatten. Vill du uppleva naturen till fots kan vi även rekommendera Bohusleden och Kuststigen som du kan nå etapper av med bil och med Unda Camping som utgångspunkt. 

Från Unda brygga kan du gå ombord på m/s Sunningen eller m/s Gustavsberg. Här ser du när båtarna går. Dessutom finns dagsturer till Käringön och Smögen med m/s Byfjorden. Även daglig kollektiv buss- och båttrafik till Uddevalla.

Om du åker söderut längs kustvägen eller via E6 kommer du till kustsamhället Ljungskile. Där finns bland annat mysiga Kärrstegens Gård med inredning, café och gårdsbutik, Laxbutiken, Villa Sjötorp och Musselbaren som alla kan rekommenderas när det är dags att njuta av en fika, lunch eller middag.

Unda Camping 

Unda 149, 451 94 Uddevalla

Telefon: +46 522 863 47

E-post: info@undacamping.se

Område: Mitt i Bohuslän

Foto: Unda Camping
Share This
This site is registered on wpml.org as a development site.