GrebbestadFjorden

Grebbestad

GrebbestadFjordens Camping är en fyrstjärnig året runt öppen campingplats där de förutom campingtomter för husvagn, tält och specifika husbilsplatser, även finns stugor, vandrarhem, hotell och konferens. Här finns fräscha servicebyggnader och under sommaren erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter.

Många aktiviteter på bekvämt avstånd

På anläggningen finns en äventyrsgolfbana och möjligheter att spela både boule och fotboll. Aktivitetsschema finns på anläggningens hemsida från och med slutet av maj varje år. Efter aktiviteterna är du välkommen att koppla av i bastun.

Inom fem minuters promenadavstånd från anläggningen finns havsbad med barnvänlig sandstrand och fortsätter du promenaden är du snart på den populära Grebbestadbryggan med sitt rika utbud av restauranger och butiker. Efter ytterligare några minuters flanerande är du mitt i Grebbestad där du finner bank, affärer, biograf och virtuell bowlingbana, systembolag och livsmedelsbutiker med mera.

Knappt en kilometer söder om campingplatsen ligger TanumStrand som är en av Skandinaviens största fritidsanläggningar. Där finns tillgång till äventyrsbad och restaurang.

GrebbestadFjorden

457 95 Grebbestad

Telefon: +46 525 612 11

E-post: info@grebbestadfjorden.com

Område: Bohuslän

Foto: GrebbestadFjorden