GrebbestadFjorden

Grebbestad

GrebbestadFjordens Camping är en fyrstjärnig året runt öppen anläggning där ni finner camping, hotell, glamping, stugor, vandrarhem och konferenslokal. På campingen finns det förutom ca 450 campingplatser dessutom 74 nybyggda ställplatser för husbilar. Här finns fräscha servicebyggnader och under sommaren erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter. 

Många aktiviteter på bekvämt avstånd

På anläggningen finns en äventyrsgolfbana och möjligheter att spela både boule och fotboll. Aktivitetsschema finns på anläggningens hemsida från och med slutet av maj varje år. Efter aktiviteterna är du välkommen att koppla av i bastun.

Inom fem minuters promenadavstånd från anläggningen finns havsbad med barnvänlig sandstrand och fortsätter du promenaden är du snart på den populära Grebbestadbryggan med sitt rika utbud av restauranger och butiker. Efter ytterligare några minuters flanerande är du mitt i Grebbestad där du finner bank, affärer, biograf, systembolag, livmedelsbutiker med mera. 

Om du istället vill ta dig runt på cykel finns det cyklar att hyra i GrebbestadFjordens recption. 

Knappt en kilometer söder om campingplatsen ligger TanumStrand som är en av Skandinaviens största fritidsanläggningar. Där finns tillgång till äventyrsbad och restaurang.

GrebbestadFjorden

457 95 Grebbestad

Telefon: +46 525 612 11

E-post: info@grebbestadfjorden.com

Område: Bohuslän

Foto: GrebbestadFjorden