Seläter Camping

Strömstad

En lugn och stilla familjecamping med stugor, glampingtält och campingtomter belägen några få kilometer från Strömstad centrum. Campingen ligger i ett vindskyddat område med skogen som närmaste granne, men samtidigt nära salta hav och en fantastisk skärgård. 

En knapp kilometer till havsbad

Efter en promenad på 900 meter når du Seläterbadet med vattenrutschbana, hopptorn, sandstrand och en stor härlig gräsmatta. Ytterligare en bit norrut längs kusten finner du Capri Havsbad som lockar med en fantastisk sandstrand, härligt varma klippor och utsikt mot Norge.

Väl tillbaka på campingen igen kan du uppleva en rad aktiviteter. Här finns lekplats med hoppkudde, trampbilar, megaschack, minigolf, cykeluthyrning samt spelhall.

Golf, vandring, Norge eller ut på Kosterhavet?

Utanför campingplatsen finns ett stort aktivitetsutbud. Anläggningens närmsta granne är Strömstad Golfklubb där många av hålen ringlar sig mellan branta klippformationer med spektakulära vyer i det typiska nordbohuslänska landskapet. Seläter Camping ligger även i nära anslutning till Bohusleden, Kuststigen och Nötholmens naturreservat. 

Ta båten ut till Kosteröarna som går från Strömstads centrum, hyr en cykel för att ta dig runt på ön och ett stopp på Kosters trädgårdar med bland annat bageri, restaurang och gårdsbutik. Besök Alaska med Selin Charter och upplev Hilma Svedahls fantastiska stenträdgård. Skeppsättningen på Blomsholm med fornminnen från så långt tillbaka som stenåldern kan vi också rekommendera att uppleva vid ett besök i Strömstad.

Seläter Camping

Norrkärr, 452 90 Strömstad

Telefon: +46 526 122 90

E-post: info@selater.se

Område: Norra Bohuslän

Foto: Seläter Camping