Surfviken

Stenugnsund

Belägen alldeles intill havet med närhet till Göteborg, Tjörn & Orust hittar du Surfviken Camping i Stenungsund. Här kan du både relaxa och vara aktiv med havet som en naturlig lekplats. Vare sig du vill bo i Bed and Breakfast, Glamping Hotell eller hyra en campingtomt och bo i egen husvagn, husbil eller tält kommer du härifrån med en härlig upplevelse rikare!

Surfviken, en destination med upplevelser vid havet!

Surfviken drivs av en stor passion till att utveckla en plats där du vill och kan spendera all din lediga tid på. Här finns förutsättningar för både avkoppling, schysst käk och aktiviteter som vindsurfing, SUP, MTB, dykning och mycket annat!

Har du med egen cykel kan du nytja Self Service verkstad, cykelpump & möjlighet till rengöring av cykel. Har du inte med egen kan du hyra en damcykel eller en MTB. 

Stanna flera nätter eller som ett stopp mellan vandringsetapperna i Bohusleden.

Checka in på Bohusläns surfställe för möte, kickoff, fest eller middag – vad ni än längtar efter så är ni i goda händer. Sugen på roliga aktiviteter? De erbjuder whisky, vin & öl provningar eller varför inte en cocktailkurs. Men esset i rockärmen är havet! Testa på surf, kajak, kallbad eller vem som är storfiskaren i sällskapet? Låt Surfviken hitta rätt upplevelse för er! 

Med goda kollektiva förbindelser kan du låta bilen stå

Med det unika läget har du goda kollektiva alternativ att besöka fler av Bohusläns pärlor som Tjörn & Orust eller en dagsutflykt till Göteborg. 

 

Surfviken

102 Tollenäs, 444 55 Stenugnsund

Telefon: +46 (0) 303 821 20

E-post: contact@surfviken.se 

Område: Bohuslän

Foto: Surfviken