Daftö Resort

Strömstad

På Daftö Resort, 5 km söder om den vackra kuststaden Strömstad och alldeles intill nöjesparken Daftöland, är varje dag ett äventyr. Här kan du bo precis som du vill – med husbil, husvagn eller tält på campingtomt, i stuga, i Pirathotellet eller med egen båt i gästhamnen. Oavsett vilket boendealternativ du väljer bor du nära Kosterhavet, aktiviteter med och utan pirater, poolområdet, butik, reception och restauranger. Wifi finns på hela anläggningen.

Daftö Resort med boende och aktiviteter för hela familjen

Under sommaren och storhelger genomförs ett stort aktivitetsutbud med Daftöpiraterna. Vill du aktivera dig på egen hand finns äventyrsgolf, padelbanor, vandringsleder, utomhusgym, pool och stränder för sol, bad och simturer. Vill ni uppleva ett familjeäventyr för hela familjen finns Daftökampen där ni kan utmana varandra inom familjen eller utmana en annan familj i grenar för kroppen och knoppen som inspireras av Wild Kids, Robinsson och Sveriges starkaste familj.

De allra flesta aktiviteter ingår för dig som bor på Daftö Resort. Här finns hotellrum, stugor i varierade storlekar, glampingstugor, båtplatser i gästhamnen och campingtomter med eluttag, TV-uttag och vatten- och avloppsanslutning. På området finns även en CamperClean. Anläggningen är öppen hela året.

Nöjesparken Daftöland – familjens utflyktsmål

På Daftö Resort finns nöjesparken Daftöland med attraktioner, spel och pirater. Här finns matställen när energin behöver fyllas på och en spelhåla där du kan testa spellyckan. Inne i parken finns även en butik där du kan kitta upp dig och barnen till riktiga pirater för att ta med er upplevelsen hem.

Upplev Strömstad och Koster

Från Daftös utflyktsbrygga går båtturer ut till Kosteröarna. Båtar dit går även från Strömstads centrum. I centrum kan du även ta Colorline för en dagstur till Norge eller strosa runt i Strömstads mysiga centrum med butiker, restauranger och caféer. I Strömstad ligger de nordligaste etapperna av Bohusleden och Kuststigen – vandringsleder i fantastisk natur värda att upplevas.

Daftö Resort

Dafter 1, 452 97 Strömstad

Telefon: +46(0) 526 260 40

E-post: info@dafto.se

Område: Norra Bohuslän

Foto: Daftö Resort