First Camp Edsvik – Grebbestad

Grebbestad

First Camp Edsvik ligger några kilometer norr om Grebbestad. En barnvänlig campingplats med en fantastisk badstrand och möjlighet till klippbad för dig som hellre önskar det. Här kan du bo med egen husbil, husvagn eller tält på rymliga campingtomter eller hyra en stuga.

Allt som behövs för en lyckad semester

På området erbjuds bekvämligheter som restaurang med fullständiga rättigheter och en välsorterad butik med nybakat bröd varje morgon. Hundar är hjärtligt välkomna till campingen och här finns en fin hundbadplats, hunddusch och utmärkta promenadstråk i varierande natur. I direkt anslutning till badstranden ligger ett lekland och en minigolfbana.

På campingen kan barnen träffa lyckodjur Yessi som är en ekorre. Hon busar och leker med barnen sex dagar i veckan mellan vecka 27-32, måndag till lördag. I över hälften av aktiviteterna som erbjuds är rörelse i fokus för barnen som deltar och dessutom har vi såklart ett stort fokus på miljö. Yessi, som den naturvän hon är, har skapat nya äventyr i form av Energidetektiverna och konstverk där barnen lär sig mer om hållbarhet och miljö på ett roligt och spännande sätt! Läs hela programmet på hemsidan.

Utflyktsmål i närheten av First Camp Edsvik

Närbelägna Grebbestad erbjuder ytterligare möjligheter till äventyr och utflykter som bland annat skärgårdsturer med båt, sälsafari, havsfiske, dykning och kajakpaddling. Och för er som tycker om vandra i naturen ligger det vackra naturreservatet Tjurpannan och Bohusleden i området.

First Camp Edsvik

Norra Edsvik 2, 457 95 GREBBESTAD

Telefon: +46 525 103 94

E-post: edsvik@firstcamp.se

Område: Bohuslän

Foto: Diakrit, First Camp