Siviks Camping

Lysekil

Siviks Camping har perfekt läge precis vid vattnet, med slående havsutsikt. En utmärkt destination för såväl par och barnfamiljer som gäng av goda vänner. Njut av en semester med sol och bad vid stranden eller från klippor, 4 km från Lysekils centrum. Hyr välutrustade villavagnar med fyra bäddar, WC, dusch och köksdel eller checka in på en campingtomt.

Här möter du långgrund sandstrand, solvarma klippor och glittrande hav ett stenkast från ditt boende. Skärgården utanför Sivik är perfekt för kajak- och kanotutflykter. Passa på att göra en oförglömlig utflykt på havet. Nautopp hyr ut kajaker och ordnar även kurser om det är första gången. På campingen finns även bangolf.

Havet utanför Lysekil besöks varje år av tusentals dykare. Det speciella med dykning i Lysekils omgivning är att den erbjuder unika upplevelser både för dig som är nybörjare och för dig som vill ha den mer extrema dykningen.

Besök Havets Hus för en spektakulär upplevelse!

Bara 5 km från campingen ligger Havets Hus i hjärtat av Lysekils hamn. Upplev livet i Västerhavet och kom närmare hundratals fascinerande arter. Havets Hus är ett av Bohusläns populäraste resmål med cirka 30 akvarier och andra spännande aktiviteter som strandskola och bangolf. En utmärkt utflykt för hela familjen!

Upplev hela Lysekil med cykel

För den som hellre håller utflykten på land finns det dam-, herr- och barncyklar att hyra i närheten av campingen, hos Stångenäs Kajak Cykel & Klättring. Upplev gamla kulturvägar och stenbrott, industrimiljöer, hällristningar och andra fornlämningar. Det går även att hyra en guidad tur för att maximera upplevelsen.

Närområdet har mängder av aktiviteter att ta del av! Varför inte ta en match i padel på någon av de närliggande padelbanorna?

 

Siviks Camping

Träleberg 172, 453 92 Lysekil

Telefon: +46 (0) 523-61 15 28 

E-post: info@sivikscampinglysekil.se 

Område: Bohuslän

Foto: Siviks Camping