Anfasteröd Gårdsvik

Ljungskile

Anfasteröd Gårdsvik vilar inbäddad mellan tallar och bokar på en sluttning mot havet och den bohuslänska innerskärgården. Utsikten är fantastisk. Här bor du bekvämt i stuga med hotellstandard, får en naturnära men bekväm upplevelse i glampingtält eller tar med ditt eget semesterboende och bor på campingtomt.

Ett brett utbud av aktiviteter

På Anfasteröd Gårdsvik finns oändliga möjligheter till aktiviteter; kajak, SUP-brädor, båt, bastuflotte, vandring, cykel och salta bad för att nämna några. Ta en upptäcktsfärd bland innerskärgårdens öar eller fiska makrill i Ljungskileviken. Krabbfisket från bryggan är en omtyckt aktivitet för de små. Utöver anläggningens egen badplats finns flertalet badställen i närheten med stränder, orörda vikar och släta klippor.

För landkrabban finns mountainbikeleder på Bredfjället, stigar genom barr- och lövskogarna och många små grusvägar som slingrar sig genom landskapet i närheten, bland annat delar av Bohusleden och Kuststigen. Vi hjälper gärna till med kartor, logistik och skavsårsplåster för den som behöver.

Bra läge för dagsutflykter och äventyr

Anläggningens placering, mitt i Bohuslän med närheten till E6, gör att det går lätt att ta sig till de flesta av Bohusläns sevärdheter. Med bil når du Smögen på 55 min, Nordens Ark på 40 min, Skärhamn på 45 min och till Göteborg tar du dig på 50 min med tåg, buss eller bil.

För dig som vill stanna kvar i Ljungskile kan vi tipsa om musselexpedition med Musselbaren eller en tur med Uddevallas Skärgårdsbåtar, Ljungskileturen avgår från vår brygga. 

Anfasteröd Gårdsvik

Ljungs Åker 112, 459 91 Ljungskile

Telefon: +46 708 70 72 70

E-post: info@anfasterod.se

Område: Bohuslän

Foto: De två bilderna till vänster är Anfasteröd Gårdsviks. De två bilderna till höger är fotade av Viggo Lundberg för vastsverige.com.