Stocken Camping

Ellös, Orust

Stocken Camping ligger längst ut på västra Orust, strax före Stockens fiskesamhälle. Trivsam, naturskön, lugn camping med fina bad och utflyktsmöjligheter till bland annat Käringön och Gullholmen. Här kan du bo med egen husbil, husvagn eller tält på campingtomt alternativt hyra en stuga eller villavagn. 

Aktiviteter och skärgårdsupplevelser på Orust

Vid badplatsen med en liten långgrund sandstrand finns ett område med badbrygga, soldäck, toalett och en bastu att hyra.

På området hittar du en lekplats med en hoppkudde och under högsäsong finns det även en barnklubb. Dessutom äventyrsgolf, fotbollsplan samt promenad och motionsslinga och du kan hyra trampbilar, bouleklot och cyklar.

Bohus Kayak hyr ut kajaker för dig som vill ta dig ut på havet och för dig som vill öva på golfsvingen ligger Orust Golfklubb 8 km bort. 1 km från campingen finns även en korthålsbana.

Utflykter runt Stocken Camping

Käringön och Gullholmen är fina öar som är väl värda ett besök. Till färjeläget i Tuvesvik tar man sig lättast med bil eller cykel. Har du inte med dig en egen cykel kan du hyra det i golfkisoken på Stocken Camping. Man kan även ta en tur till Flatön, Ängön och Handelsman Flinks handelsbod som för tankarna på Evert Taube.

Mollösund, Grundsund, Fiskebäckskil är också populära utflyktsmål. Havets Hus i Lysekil och kanske en tur till Nordens Ark i Hunnebostrand. Pilane skulpturpark och Nordiska Akvarellmuseet på Tjörn. Vill man ut på havet finns skärgårdsturer och sälsafari. 

Stocken Camping

Stockens Camping 101, 474 92 ELLÖS

Telefon: +46 304 511 00

E-post: info@stockencamping.se

Område: Bohuslän

Foto: Stocken Camping, Stockenträffen (Orust kajak)
Share This