Stugor att hyra på västkusten

Hyra stuga i Göteborg

Längs västkusten slingrar sig ett pärlband av fina campingar med stugor att hyra intill både hav och sjöar. Runt boendeanläggningarna finns gott om utflyktsmål och sevärdheter och på plats på campingen kan du fylla dagarna med bad och andra aktiviteter som förgyller besöket i Göteborg.

Bo i stuga i Göteborg

Här går det att kombinera härliga bad och ha närhet till centrala Göteborg med alla utbud som finns där. Två Campings med stugor ligger vid havet och den andra strax öster om Göteborg nära motionsspår och sjöar.

Nedan ser du vilka campingar som har stugor i Göteborg. Du kan även söka upp en camping via kartan över Västkusten, där kan du se vart campingarna ligger och när du hittat en som passar dig kan du se kontaktuppgifter, vägbeskrivning och ta dig till anläggningens webbsida för mer information och bokning.

Fördelarna med att hyra stuga på camping

Står du i valet och kvalet om du ska hyra en stuga privat eller en stuga inne på en camping? Att känna till fördelarna med boende på camping kan göra valet enklare. Väljer du att hyra stuga och övernatta inne på en camping får du med mer än bara en stuga belägen i en fin omgivning. Du får service via en reception som exempelvis kan ge tips på sevärdheter och utflyktsmål i närheten, restauranger om du inte vill laga maten själv, aktiviteter för barn och vuxna, badplatser nära intill och annat som gör vistelsen extra bekväm och minnesrik.

Är det lugn och ro du söker finns det campingar som lämpar sig bättre än andra, speciellt om det är under vecka 26-32 du planerar ett besök till Västkusten. Under årets andra veckor är det desto lugnare på i stort sett alla campingar här nedanför så kan du låta andra faktorer som kan styra val av camping när du ska hyra boende.

Campingar för dig som vill hyra stuga i Göteborg

Lisebergs Camping Askim Strand

Där Göteborg möter havet och där trevliga stunder präglar känslan. Där kustens dofter blandas med dofter från grillen och måsarnas skri blandas med grannarnas skratt. Där hittar du Lisebergs camping Askim Strand. Familjens camping, din lediga...

Mer om denna camping

First Camp Lilleby – Göteborg

First Camp Lilleby ligger på Hisingen, 17 km från centrala Göteborg. Endast 250 meter från campingen finner du en av Göteborgs mest attraktiva badstränder. Det finns 80 moderna stugor med 4-6 bäddar, camping och en huvudbyggnad med reception och...

Mer om denna camping

Lisebergsbyn

Lisebergsbyn är öppet året runt och är belägen mitt i naturen med närhet till Göteborgs centrum. Här kan du bo i ditt eget boende i form av husbil, husvagn eller tält alternativt hyra en stuga, i vandrarhem eller i det fräscha...

Mer om denna camping