First Camp Lilleby – Göteborg

Göteborg

First Camp Lilleby ligger på Hisingen, 17 km från centrala Göteborg. Endast 250 meter från campingen finner du en av Göteborgs mest attraktiva badstränder. Det finns 80 moderna stugor med 4-6 bäddar, camping och en huvudbyggnad med reception och cafe.

Boende på First Camp Lilleby, i Göteborgs skärgård

På området finns lekplats, en stig upp till en utsiktsplats och runt campingplatsen finns vackra stigar och motionsslingor för vandring och cykling. I Göteborg finns södra delen av Bohusleden och norra delen av Hallandsleden för dig som vill vandra och Kattegattleden för dig som hellre tar dig fram på cykel.

Vid havsbadet ligger ett av av Göteborgs bättre öringsfiske och makrillfiske.

Dagsutflykter på land och i Göteborgs skärgård

Från campingplatsen når du enkelt Göteborgs centrala delar med lokaltrafiken. Nordens största nöjesfält Liseberg, Universeum med allt från hajar och regnskog till teknik och spännande experiment. Besök Volvomuséet, upptäck Elfsborgs fästning, åk klassiska Paddan eller upplev allt annat som Göteborg har att erbjuda.

Ta färjan över till någon av Göteborgs fantastiska öar, som Öckerö, Hönö eller Björkö. Färjor avgår från Lilla Varholmen hela dagen, ca 1,2 mil campingen.

First Camp Lilleby – Göteborg

Lillebyvägen 100, 423 53 Torslanda

Telefon: 031 – 38 50 600

E-post: lilleby@firstcamp.se

Område: Göteborg

Foto: Göteborgs camping