Lisebergs Camping Askim Strand

Askim

Där Göteborg möter havet och där trevliga stunder präglar känslan. Där kustens dofter blandas med dofter från grillen och måsarnas skri blandas med grannarnas skratt. Där hittar du Lisebergs camping Askim Strand. Familjens camping, din lediga tids oas.

Bo på Lisebergs camping med härhet till både hav och stad

Lisebergs camping Askim Strand är en barnvänlig camping med närhet till bad både på strand och från brygga. Bland annat Askims badet och Marholmsbadet.

På campingen finns en lekplats och här ligger servicehuset centralt och lättillgängligt för alla boende. Anläggningen är säsongsöppen och erbjuder plats för husvagn, husbil och tält. Eller vandrarhemsrum med eget kök, personlig service, livsmedelsaffär, äventyrsgolf och boulebana.

Nära till Göteborgs bekvämligheter och upplevelser

När stans utbud och bekvämligheter lockar tar du dig smidigt dit med buss. Hållplatsen finns endast 700 meter från anläggningen. Om du ändå vill ta bilen så är det bra skyltat och du är i centrum och Liseberg på 20 minuter.
Frölunda Torg, ett shoppingcenter och galleria med mängder av butiker inom allt från sport och inredning till kläder och livs, ligger 3,5 km bort.

Husvagnsplatserna blir tidigt fullbokade, då många återkommer år efter år, så boka din plats i god tid.

Lisebergs camping Askim Strand

Marholmsvägen 124, 436 45 ASKIM

Telefon: +46 31 400 100

E-Post: askim.strand@liseberg.se

Område: Göteborg