Ställplats med utsikt i Bohuslän
Husbil med vännerna i Halland
Ställplatser längst vattnet i Wiggersvik Bohuslän

Res med husvagn på Västkusten

 

För dig som reser med husvagn kan behoven skilja sig i jämförelse med andra boendeformer och ibland behövs en hjälpande hand för att hitta den eller de rätta anläggningarna. Reser du med en husvagn som är lite större kan det ibland vara svårt att hitta campingar som har tillräckligt stora platser. Här har vi samlat de campinganläggningar som har platser för ekipage med maxlängd på 12 meter eller längre.

På våra olika campinganläggningar finns flera olika boendealternativ. Alla campingar är unika med den gemensamma nämnare att erbjuda camping i olika former längst med västkusten.

Upplev Västkusten med husvagn

Det finns gott om vackra platser och vyer att upptäcka längst med västkusten. Oavsett om du stannar till under en natt här och där eller om du letar efter platser att spendera flera dagar och nätter på finns boenden och platser som har något för alla. Hitta din favoritanläggning bland våra medlemmar oavsett årstid, här kan du läsa om campingar som är öppna även under vintern.

Flera av våra medlemmar har anläggningar på nära avstånd till olika etapper av bohusleden. Perfekt för dig som älskar naturen och vill vandra längst med kusten, i skogen, över klippor och längst med stigarna. Vissa campingar erbjuder tilläggstjänster och andra måltider att ta med i matpaket för vandringen eller skjuts till start och mål. 

Spenderar du hellre sommaren vid stranden eller poolen finns flera anläggningar med det ena, andra eller båda två. Har du med dig hunden på husvagnssemestern hittar du även ett flertal campingar som erbjuder hundbad.

Campingar med tomter och anpassningar för husvagnar runt 12 meter

Soderviken_husvagn_camping_dafto

Strömstad

Destination Apelviken

Apelvikens största platser är på ca 120 kvm med el, vatten och avlopp. Maxlängden är 12 meter inkl. drag.  

Grebbestad

First Camp Edsvik

Njut av härligt rymliga campingtomter med el och VA för ekipage med maxlängd på 13 meter. Här bor du skönt och bekvämt inne på campingområdet.

Varberg

Getteröns Camping

Anläggningen har flera stora platser med maxlängd på allt från 12-14,5 meter inkl. drag för dig med större ekipage. Tomten är ca 150 kvm. Platserna finns på huvudområdet och har morgonsol.

Uddevalla

Hafsten Resort

Här hittar du platser för husvagn med en totallängd på max 12 meter inkl. drag. Platserna har el och vatten för husvagn.

Strömstad

Lagunen Camping

Lagunens största platser ligger lätt tillgängliga från entrén. Ekipaget parkeras på en hårdgjord yta intill en gräslagd uteplats.
Maxlängd: 12 m inkl. dragbom
El, vatten och avlopp finns på platsen. 

Halmstad

Haverdals Camping

På Haverdals camping hittar du stora campingtomter på 100-120 kvm och med maxlängd på 11-12 meter på ekipaget. De flesta av tomterna har vatten och avlopp. El finns på samtliga platser.

Soderviken_husvagn_camping_dafto

Strömstad

Daftö Resort

Campingområdet Höglandet har fina platser med maxlängd på 12 meter för din husvagn.
Tomtfacilitet: El, Kabel-TV, wifi och vatten
Yta: Hårdgjord yta

Soderviken_husvagn_camping_dafto

Falkenberg

Ugglarp camping

På Lyckans campingområde finns anläggningens största platser, här kan du med ekipage upp till 12 meter inkl. drag stå. Alla platser har el.