Daftö-camping-pool-västkust

Camping med pool på västkusten

 

Poolbad och havsbad är för många en riktig vattendelare. Att välja en camping med båda alternativen kan därför vara ett bra val om åsikterna skiljer sig inom familjen när du letar efter en barnvänlig camping på västkusten. Eller om du rent av bara vill säkra upp möjligheterna för att kunna variera beroende på vad du känner för just där och då.

Bad i pool, från sandstrand eller klippor?

Av campingarna i Camping Västkust har nedanstående anläggningar ett poolområde. Poolerna är av olika karaktär men med den gemensamma nämnaren att du både kan svalka dig i dem och samla på dig härliga och roliga sommarminnen.

Om entrén ingår i boendet eller inte när du hyr campingtomt, stuga, lägenhet, vandrarhem eller hotellrum hittar du svar på efter att ha tryckt in på någon av nedanstående campingar. Där finns även mer information om poolområdet och boendealternativen för att ta dig ett steg närmare en campingsemester i Halland eller i Bohuslän.

Alla de campingar som du ser här nedanför har även sandstränder för dig som vill ha variation.

Vilken camping med pool vill du besöka?

Strömstad

Daftö Resort

I poolområdet på Daftö Resort finns tre pooler med piratskepp, vattenfall, vattenkanoner, mindre rutschbanor och utkikstorn. Ibland besöks poolområdet av Daftöpiraterna och då blir det stoj och stim. Intill poolerna kan man slå sig ner för en bit mat eller dryck på restaurangens uteservering.

Boendealternativ: Camping, stuga, glamping, hotell och gästhamn.

Varberg

Destination Apelviken

Poolområdet på Apelviken består av en 30 meter lång och 1,2 meter djup pool. Här finns även en plaskpool för de yngsta och minsta. I poolområdet kan du leka och simma fritt eller delta i gruppaktiviteter som vattengympa. Intill poolområdet hittar du Nisses Bodega med mat och dryck. 

Boendealternativ: Camping, stuga, lägenhet och hotell.

Uddevalla

Hafsten Resort

På Hafsten Resort finns inte mindre än en barnpool, en stor pool, en cirkulär pool med djup på 50 cm och en 86 meter lång vattenrutschbana med landningspool.  Det är 28 grader varmt i vatten i alla pooler och om hungern slår till mitt i badandet finns mat och dryck inne i poolområdet.

Boendealternativ: Camping, glamping och stuga.

Stråvalla

Stråvalla Camping

Poolen ligger i anslutning till reception, kiosk, servering, soldäck  samt lekplats och är därmed en utmärkt samlingspunkt på semesterdagarna.

Boendealternativ: Camping.

Falkenberg

Skrea Camping

På Skrea Camping finns ett mindre poolområde som du kan bada i om du vill variera strandhäng med poolhäng.

Boendealternativ: Camping och stuga.

Cyklop på poolkanten med bad badande i bakgrunden.

Båstad

Båstad Camping

10 minuters cykelväg från campingen ligger Skummeslövsbadet. Gratis inträde till alla som bor på Båstad Camping.

Boendealternativ: Camping, glamping och stuga.

Camping med pool i Bohuslän, Göteborg och Halland

 

I Camping Västkust finns 49 campingar fördelat i Bohuslän, Göteborg och Halland. På denna sida samlar vi de campingar som har poolområde och du kan på samma sida se vilka boendealternativ som finns på respektive camping. Det kan t.ex. vara campingtomter, stugor, glamping, hotell eller lägenheter. 

Campingsemester med poolbad och aktiviteter

Om poolbad ingår i boendepriset kan skilja sig åt mellan campingarna. Tryck på ”Till vår hemsida” för att komma vidare till mer information om det på respektive campings egna hemsida. I boendpriset brukar aktiviteter ingå, hur stort aktivitetsutbudet är skiljer sig mellan campingar. Reser du med barn har vi samlat de campingar med barnfokus här