Vallsnäs Camping

Vallsnäs

Vid sjön Unnen ca 2 km från Unnaryd i östra Halland ligger Vallsnäs Camping. Här lever du nära skog och vatten i orörd vildmark. Bada, hyr en kanot, åk ut på fisketur eller leta efter bär och svamp. Här kan du bo på campingtomt eller i en sjönära stuga. 

Unna dig ett dopp i Unnen

Här finns goda förutsättningar till att varva ner och njuta av lugnet som naturen ger dig. Paddla ut på sjön med en kanot du hyrt på campingen. Låt handen avslappnat hänga och fingertopparna bryta vattenytan. Kanske har du med dig ett spö för att testa fiskelyckan?

På Vallsnäs Camping finns bangolf, vedeldad bastu, lekplats och bad i sjön Unnen från både brygga och strand samt Restaurang Vallsnäs. Restaurangen är belägen precis vid stranden och med en fantastisk utsikt över sjön Unnen. Här erbjuds du en á la carte-meny och pizza som kan ätas på plats eller tas med till boendet.

Allt mellan orörd natur och genuin torgmarknad

Vallsnäs tillhör Unnaryd som är en vackert belägen by bredvid sjön Unnen och den mycket gamla skogen Ödegärdet, lokalt känd som Bokhultet. Marknadstraditionen i trakten är mer än 150 år gammal och fortfarande anordnas ett flertal marknadsdagar under året. Om du är mer intresserad av att bunkra upp för året så kan du ta en sväng till Gekås i Ullared. Dit är det ca en timme.

Vallsnäs Camping

314 52 Unnaryd

Telefon: +46 371 602 33

E-post: info@vallsnascamping.se

Område: Östra Halland

Foto: Vallsnäs Camping