Skrea Camping

Falkenberg

Skrea Camping hittar du 3 km från Falkenbergs centrum, mellan Halmstad och Varberg, med havet och den kilometerlånga sandstranden ett stenkast bort. Upplev den härliga hallandskusten med vacker strandnatur vid det böljande Kattegatt. Här kan du bo på campingtomter, i stugor eller i lägenhet året om. 

Härlig mjuk sand på kilometerlång strand

Den härliga mjuka sanden på den flera kilometerlånga stranden och det svalkande salta vattnet inbjuder till dopp morgon som kväll. Mellan baden finns det mycket att göra på campingen. Här finns lekytor, lekrum, aktivitetsscen, glasskiosk, restaurang, loungeytor, minigolf, pool och poolkiosk. För alla barn kolla in vår campisklubb. Du kan även hyra en cykel på plats och ta dig runt i området eller upplev Kattegattleden som går längs kusten från Göteborg i norr till Helsingborg i söder. För dig som hellre upplever naturen till fots rekommenderar vi vandring på Hallandsleden eller i Åkulla Bokskogar.

Nära till mycket med Skrea Camping som bas

Med Skrea Camping som bas har du många närbelägna utflyktsmål. Du bor med cykel och promenadavstånd till Falkenbergs centrum och vallarnas fritidsteater. Besök Strömma Farmlodge med café, restaurang, gårdsburik och musik. Ta en golfrunda på någon av de många närbelägna golfbanorna eller besök mysiga boutique hotellet Ocean hotel, mitt på Skrea Strand, där kan man njuta av välkomponerande rätter och god dryck i en fantastisk miljö med havet som närmsta granne.

För er som gillar shopping är det endast en bilfärd på 25 minuter till Skandinaviens största varuhus, Gekås Ullared. En dagsutflykt med färja till Danmark eller över den ståtliga Öresundsbron eller en heldag i Göteborg med besök på barnens paradis Liseberg, är bara några av de möjligheter som ges.

Skrea Camping

Strandvägen 55, 311 42 Falkenberg

Telefon: +46 346 171 07

E-post: info@skreacamping.se

Område: Halland

Foto: Skrea Camping