Ställplats med utsikt i Bohuslän
Husbil med vännerna i Halland
Ställplatser längst vattnet i Wiggersvik Bohuslän

Lugna stunder på Västkustens mindre campinganläggningar

 

Planerar du sommarens semester längst med Västkusten? Upptäck de mindre och familjära campinganläggningarna i Camping Västkust som erbjuder lugn och ro, natursköna miljöer och plånboksvänliga alternativ för din sommarsemester.

Varför ska du välja mindre campinganläggningar?

När du letar efter en campingupplevelse som kombinerar avkoppling, naturskönhet och en personlig touch, är Västkustens mindre campinganläggningar det perfekta valet. Bortom de stora turiststråken kan du hitta charmiga oaser, där lugnet och närheten till naturen står i fokus. Här kan du njuta av enklare faciliteter och lägre priser, vilket gör det till ett idealiskt alternativ för den som vill semestra med en stramare budget eller helt enkelt söker en mer autentisk campingupplevelse.

Semester på Västkustens mindre campinganläggningar kan vara det perfekta valet för familjer, par eller ensamresenärer som söker en lugn tillflyktsort.

Söker du efter en semester med aktiviteter eller svalkande bad?

Bland Camping Västkusts medlemmar finns anläggningar som passar alla. För dig som älskar naturen och att vandra längst med vackra vyer finns flera av våra anläggningar längst med kända vandringsleder som Bohusleden.

Vill du hellre slappna av med sol och svalkande dopp vid stranden eller poolen finns flera olika anläggningar med det ena, andra eller båda två.

Nedan hittar du några av de lite mindre anläggningarna bland Camping Västkusts medlemmar, vi hoppas du hittar ditt nästa semesterparadis.

Camping Västkusts mindre campinganläggningar

Bullaren

Bullarebygdens Familjecamping

Bullarebygdens Familjecamping vid Bullaresjön i Vassbotten, nära den norska gränsen. Här kan du njuta av naturskön camping.

Fjällbacka

Fjällbacka Camping

Fjällbacka Camping är platsen för återhämtning och för att uppleva natur och kultur. Belägen i en naturskön skyddad plats mellan vackra, röda bohuslänska granitklippor.

Göteborg

First Camp – Lilleby

Beläget precis vid kusten, här möts du av en mängd aktiviteter som passar hela familjen. First Camp Lilleby är omgiven av natursköna områden och ligger nära havet.

Henån – Orust

Vindöns Camping & Marina

Mitt i Bohuslän på norra Orust ligger Vindöns Camping & Marina, en liten och vackert belägen, miljömedveten familjecamping. Här känner du lugnet och kan koppla bort vardagens stress.

Kungshamn – Smögen

Sotenäs Camping

En lugn och fin familjecamping som ligger längst in vid Långevik, Väjern, Kungshamn, Smögen. Sotenäs Camping är en lugn camping, där du kan njuta på din semester.

Skärmhamn

Hav & Logi Skärhamn

Här bor du i natursköna omgivningar, tryggt vilande med den bohuslänska graniten som omger dig. Samla kompisgänget en helg eller ta med familjen på en äventyrlig semester. Här finns alltid spännande saker att uppleva.
Soderviken_husvagn_camping_dafto

Orust

Stocken Camping

En lugn och naturskön camping längst ut på västra Orust intill det charmiga fiskesamhället Stocken. HIt kan man komma och tälta, bo i husvagn eller husbil och för de som inte har sitt boende med sig, finns både villavagnar och stugor att hyra.
Soderviken_husvagn_camping_dafto

Unnaryd

Jälluntofta Camping

Jälluntofta camping är en naturskön familjecamping belägen vid sjön Jällundens strand. Här kan du njuta för både kropp och själ. Underbar natur och trevligt bemötande är ett naturligt inslag.
Soderviken_husvagn_camping_dafto

Ellös – Orust

Malö camping

Alldeles invid omsjungna Malö strömmar har Malö camping ett naturskönt läge, strax utanför västra Orust. Platserna ligger vid vattnet och har en bedårande utsikt över Malö strömmar.
Soderviken_husvagn_camping_dafto

Hunnebostrand

Ramsvik Stugby & Camping

Lugnet är Ramsviks campingområde och ligger 350 meter ifrån stugbyn, restaurangen och stranden. På Lugnet finns det 9 campingtomter med el samt en liten enkel servicebyggnad.
Soderviken_husvagn_camping_dafto

Unnaryd

Vallsnäs Camping

En naturskön familjecamping vid sjön Unnen, ca 2 km från Unnaryd. På Vallsnäs Camping lever du nära skog och vatten i orörd vildmark med bär, svamp och vilda djur. Bada, hyr en kanot, åk ut på en fisketur eller besök vår mysiga restaurang. Här finns alla möjligheter!
Soderviken_husvagn_camping_dafto

Marstrand

Marstrands Familjecamping

Campingen ligger i ett lugnt och naturskönt område. Det tar endast 15 min att promenera till färjan som tar dig över till den bilfria ön Marstrand. Det finns gott om aktivitetsmöjligheter både vid campingen och i närheten av Marstrand!

Om oss

Camping Västkust är en förening för camping- och stugföretagare i Halland, Göteborg och Bohuslän. Vi arbetar med att utveckla campingnäringen i vår region och som vår gäst vill vi erbjuda dig ett rikt och varierat utbud av boende och aktiviteter, så att dina förväntningar och upplevelser blir uppfyllda