Mellbystrands Camping

mellbystrand

Den långa sandstranden sträcker sig 14 km, från Lagaoset i norr till Båstad i söder. Precis i mitten, alldeles intill sanddynorna hittar du Mellbystrands Camping där du kan välja att hyra en stuga eller bo i eget boende i form av husbil, husvagn eller tält på campingtomt. Här har du nära till mycket. Till och med en dagstur till Liseberg eller Danmark är fullt möjlig.

Västkustens längsta sandstand

Följ sanden genom sanddynerna till västkustens längsta sandstrand. Här kan du bada, sola och strosa omkring. Kanske ta en löprunda i vattenbrynet, ha picknick, spela boll eller njuta av en god glass från campingens glassbar. Med sin ljusa och mjuka sand, för den tankarna till betydligt sydligare breddgrader. 

På Ängen hittar du minigolf, men även fotbollsbiljard, shuffleboard och boule. I Melles krypin kan alla  barn och ungdommar under högsäsongen haka på olika aktiviteter, som t.ex. vollyboll, fotboll, baka och måla.

Vill du vara aktiv har du kommit rätt. Under sommarsäsongen arrangeras olika ledarledda träningspass, till exempel pulsträning eller yoga. Mellbystrands Camping angränsar till Hökafältets naturreservat, där det finns flera motionsspår på mellan 2,5 km till 9 km. Här finns även ett stort utegym, grillhus och toaletter. Vill du uppleva ännu mer av Halland till fots kan vi tipsa om Hallandsleden.

Har du cykel med dig kan vi rekommendera etapper av Kattegattleden som ansluter vid campingen, slingor i skogen eller den mer utmanande Buktenbanan för mountainbike. 

Upplevelser och uftlykter runt Mellbystrands Camping

Kungsbyggets äventyrspark ligger vackert på Hallandsåsen med härliga skogsområden och en fantastisk utsikt över Halland. Här erbjuds aktiva upplevelser med sommarrodel, zipline, klättring, cykling och bungy rocket.

Mellby Padel Center är en modern padelanläggning med fem padelbanor, strax utanför Laholm i södra Halland, mellan Båstad och Halmstad. 

För dig som lockas av fart och spänning kan vi rekommendera Blåkulla utomhusgokart – en fartfylld upplevelse för hela familjen.

Mellbystrands Camping

Norra strandvägen 1, 312 60 Mellbystrand

Telefon: +46 430 285 85

E-post: info@mellbystrands.se

Område: Södra Halland

Foto: Mellbystrands Camping