lägenhet
Ett rum på Pirathotellet – Daftö camping
hyra rum på västkusten

Höstlovsaktiviteter på
västkustens campingar

Flera av boendeanläggningarna i Camping Västkust anordnar höstlovsaktiviteter. Hos de allra flesta som har höstlovsaktiviteter finns det en spöklig touch då höstlovet infaller i anslutning till Halloween. 

Här listar vi vilka det är och vilka boendeformer som erbjuds på respektive anläggning. Trycker du på en av dem länkas du vidare till anläggningens webbsida för mer information och bokning. 

 

Checka in i den boendeform som passar er familj bäst under höstlovet

Boendealternativen hos boendeanläggningarna i Camping Västkust är många, precis som antalet destinationer de finns belägna på. Från Bohuslän med Strömstad i norr genom Göteborg och ner till Halland med Laholm i söder.

Du kan välja mellan att bo på campingtomt med egen husbil eller husvagn, i stuga, hotell, vandrarhem eller i rum.

Skapa din egen höstlovsupplevelse

Föutom anläggningarna du hittar nedan som erbjuder höstlovsaktiviteter så finns det flera anläggningar som har öppet året om. Kombinera boende med aktiviteter på dessa för att skapa ditt egna upplevelsepaket under höstlovet. Du hittar de som har öppet året om här. 

Vilken camping vill du besöka under höstlovet?

HALMSTAD

Haverdals Camping

Njut av den fantastiska hösten nära havet i Haverdal! Höstlovet inleds givetvis med nervpirrande aktiviteter under Halloween medan Allahelgona får avsluta med höstmys för stora som små!

Boendeform: Stugor och camping.

Grebbestad

GrebbestadFjorden

Halloweenvecka med pyssel, spel, skattjakt, pumpapyssel och korvgrillning. Under Alla helgonshelgen fredag och lördag tänds eldarna kl 11-15.

Boendeform: Stugor, hotell och camping.

Strömstad

Daftö Resort

Under norska och svenska höstloven genomförs Spöktober på Daftö Resort med majoriteten av aktiviteterna inne på nöjesparken Daftöland. Pumpakarvning, åk i attraktioner, Spöktåg, Spökpartaj med spökbuffé och show i restaurangen och mycket mer.

Boendeform: Stugor, hotell och camping.

Göteborg

Lisebergsbyn

Boka boende och få rabatterad entrébiljett till nöjesparken! Ta med familjen eller kompisarna till Liseberg under Halloween och kombinera det med bekvämt boende på Lisebergsbyn.  och bo bekvämt i egen stuga, B&B, camping eller vandrarhem.

Boendeform: Stuga, B&B, vandrarhem och camping.

Falkenberg

Skrea Camping

Besök Halloween weekend på Skrea Camping torsdag till söndag vecka 44. Barnklubben är öppen och bjuder på spännande, läskiga och roliga aktiviteter som Scary movie maraton, pyssel, spökvandring och halloweendisco.

Boendeform: Stugor och camping

Varberg

Destination Apelviken

Mys,värme och gemenskap – och en hel del läbbigheter. Halloweekend är årets mysrysliga familjehelger på Destination Apelviken med ett stort aktivitetsprogram som innehåller bland annat pumpaverkstad, Spökdisco, Spökvandring, Dark minigolf och mycket mer. 

Boendeform: Stuga, hotell, lägenhet och camping