lägenhet
Ett rum på Pirathotellet – Daftö camping
hyra rum på västkusten

Höstlovsaktiviteter på
västkustens campingar

Flera av boendeanläggningarna i Camping Västkust anordnar höstlovsaktiviteter. Hos de allra flesta som har höstlovsaktiviteter finns det en spöklig touch då höstlovet infaller i anslutning till Halloween.

Här listar vi vilka det är och vilka boendeformer som erbjuds på respektive anläggning. Trycker du på en av dem länkas du vidare till anläggningens webbsida för mer information och bokning.

Checka in i den boendeform som passar er familj bäst under höstlovet

Boendealternativen hos boendeanläggningarna i Camping Västkust är många, precis som antalet destinationer de finns belägna på. Från Bohuslän med Strömstad i norr genom Göteborg och ner till Halland med Laholm i söder.

Du kan välja mellan att bo på campingtomt med egen husbil eller husvagn, i stuga, hotell, vandrarhem eller i rum.

Skapa din egen höstlovsupplevelse

Föutom anläggningarna du hittar nedan som erbjuder höstlovsaktiviteter så finns det flera anläggningar som har öppet året om. Kombinera boende med aktiviteter på dessa för att skapa ditt egna upplevelsepaket under höstlovet. Du hittar de som har öppet året om här. 

Höstmys under norska höstloven

Våra grannar i Norge tar höstlov några veckor tidigare än oss, under vecka 40 och 41 har de sin ”høstferie”. Vissa av Camping Västkusts anläggningar erbjuder aktiviteter och höstlovsprogram även under dessa veckor. Perfekt för dig som har några extra dagar ledigt eller som vill njuta av en härlig weekend. Anläggningarna med program även under de norska loven hittar du längre ner på sidan.

Vilken camping vill du besöka under höstlovet?

HALMSTAD

Haverdals Camping

Njut av den fantastiska hösten nära havet i Haverdal! Höstlovet inleds givetvis med nervpirrande aktiviteter under Halloween medan Allahelgona får avsluta med höstmys för stora som små!

Boendeform: Stugor och camping.

Grebbestad

GrebbestadFjorden

Halloweenvecka med pyssel, spel, skattjakt, pumpapyssel och korvgrillning. Under Alla helgonshelgen fredag och lördag tänds eldarna kl 11-15.

Boendeform: Stugor, hotell och camping.

Strömstad

Daftö Resort

Under norska och svenska höstloven genomförs Spöktober på Daftö Resort med majoriteten av aktiviteterna inne på nöjesparken Daftöland. Pumpakarvning, åk i attraktioner, Spöktåg, Spökpartaj med spökbuffé och show i restaurangen och mycket mer.

Boendeform: Stugor, hotell och camping.

Göteborg

Lisebergsbyn

Boka boende och få rabatterad entrébiljett till nöjesparken! Ta med familjen eller kompisarna till Liseberg under Halloween och kombinera det med bekvämt boende på Lisebergsbyn.  och bo bekvämt i egen stuga, B&B, camping eller vandrarhem.

Boendeform: Stuga, B&B, vandrarhem och camping.

Falkenberg

Skrea Camping

Besök Halloween weekend på Skrea Camping torsdag till söndag vecka 44. Barnklubben är öppen och bjuder på spännande, läskiga och roliga aktiviteter som Scary movie maraton, läskigt pyssel, spökvandring och halloweendisco med pris till bäst utklädda. 

Boendeform: Stugor och camping

Varberg

Destination Apelviken

Destination Apelviken bjuder in till Halloweekend med mys, värme, gemenskap och en hel del läbbigheter. Lyssna till spökhistorier, gå på spökdisco, spökvandring, Dark minigolf, se på Halloween- och skräckfilm och mycket mer. 

Boendeform: Stuga, hotell, lägenhet och camping

Stenungsund

Surfviken

På Surfiviken finns massor av familjeäventyr att uppleva, bland annat under höstlovet.

Boendeform: Camping, glamping och B&B

lagunen_hostlov

Strömstad

Lagunen

Höstloven är en härlig tid på Lagunen, naturen pryds med vackra höstfärger, och svamp och bär finns i massor. På Lagunen kan du uppleva cykling i Lagunen Bikepark, vandring i Kosterhavets nationalpark, Kuststigen eller Bohusleden och Lagunens höstlovsprogram som pågår mellan v. 40-44. 

Boendeform: Camping, glamping, vandrarhem och stugor

lagunen_hostlov

Uddevalla

Hafsten Resort

Snart närmar sig årets mest spännande högtid på Hafsten Resort – Halloween Camp! Precis som förra året kommer det att fyllas med en mängd underhållande, skrämmande och spännande aktiviteter. Du kan se fram emot allt från skräckinjagande klättring i höghöjdsbanan, spännande spökvandringar, kreativt Halloweenpyssel, kniviga musikquiz, läcker mat och mycket mer!

Boendeform: Camping, glamping, stugor och strandvilla

Höstlovsaktiveter under
norska höstloven

Hösten är en tid av färgsprakande löv, mysiga stunder och en välförtjänt paus från vardagen. Men visste du att våra vänner i Norge har förmånen att fira höstlov tidigare än oss? Redan i början av oktober stämplar de norska skolbarnen ut för en vecka fylld av äventyr och återhämtning. Det känns kanske lite orättvist, men vi tycker att alla förtjänar en chans att njuta av höstens skönhet och magi.

Här listar vi vilka campingar som även har aktiviteter under norska höstloven. Trycker du på en av dem länkas du vidare till anläggningens webbsida för mer information och bokning.

 

Varberg

Destination Apelviken

Upplev Høstkos på Destination Apelviken. Hyr en cykel och upptäck närområdet, spela minigolf eller bada jacuzzi. Njut av en god tacobuffé och dansa loss på disco för barnen. Läs mer om Høstkos på Destinations Apelvikens hemsida. 

Boendeform: Stuga, hotell, lägenhet & camping

lagunen_hostlov

Strömstad

Lagunen

Upptäck naturens vackra höstfärger och plocka svamp eller bär. Lagunens höstlovsprogram med mängder av aktiviteter pågår mellan vecka 40-44. Läs mer om alla de aktiviteter. Upplev matlagning över öppen eld, bastu och badtunna, äventyrsgolf, poängpromenad, höstjakt för barnen och massa massa mer!

Boendeform: Camping, glamping, vandrarhem och stugor

lagunen_hostlov

Strömstad

Daftö Resort

Spöktober på Daftö Resort kan upplevas onsdag-lördag v. 40, 41 & 44 med mängder av olika aktiviteter, vissa läskigare än andra. Spökberättelser, fartfyllda åk i attraktionerna på Daftöland, Spöktåg, ansiktsmålning, Spökpartaj och mycket mer. 

Boendeform: Stugor, hotell & camping