Hansagård Camping & Resort


Falkenberg

Här bor du vackert med havet som närmsta granne på campingtomt, i stuga eller i vandrarhem. Campingen sträcker sig längs en härlig långgrund sandstrand och du ges de bästa förutsättningarna till att skapa din semester precis så som du själv vill ha den.

Bad, sport & lek!

Runt delar av campingen sträcker sig en härligt långgrund sandstrand som inbjuder till solning, bad, plask och lek. Stranden är registrerad som EU-bad och här finns även en kitesurf zon. För dig som önskar mer ostörda vikar med natur och havets brus så är de inte svårt att hitta i omgivningarna.

Under högsäsong och storhelger anordnas aktiviteter för både barn och vuxna. Poängpromenad, ponnyridning, barnklubb, trubadur, popquiz, yoga och träningspass är ett axplock av dessa. På anläggningen finns fyra lekplatser med allt ifrån Sveriges största hoppkudde till linbanor, gungor och rutschkanor. Det finns också en äventyrsgolfbana som passar både stora och små. På strandängen inte långt från havet finns planer för bollsport.

Att göra i Falkenberg när du besöker Hansagård

Falkenberg är känt för alla sina evenemang som exempelvis Bullar & Bång, Wings & Wheels, Allsång på Vallarna med mera. Med fina badstränder och storslagen natur finns här något för alla! 

Här finns många entreprenörer som brinner för bra mat, och staden Falkenberg är prisad som en hel destination full av matupplevelser av White Guide.

För dig som föredrar att uppleva nya vyer på rull kan vi rekommendera att cykla delar av Kattegattleden som går förbi Falkenberg. Eller Hallandsleden alternativt Åkulla Bokskogar om du hellre tar dig fram till fots. Andra utflyktsmål vi kan tipsa om är Österöö Fårfarm med gårdsbutik, café och lammsafari i vacker miljö eller besök Vallarna, en stadsbondgård med lekplats. 

Hansagård Camping & Resort

Hansagårdsvägen 11, 311 43 Falkenberg

Telefon: +46 346 169 44

E-post: info@hansagard-camping.se

Område: Halland

Foto: Hansagård Camping & Resort