Gullbrannagården

Eldsberga

Gullbrannagården är en härlig familjecamping nära havet med en barnvänlig sandstrand, fräscha servicehus med hög standard och en solvärmeanläggning. Här kan du bo på campingtomt, ställplats för husbil, i stuga, vandrarhem eller i lägenhet strax söder om Halmstad, året om.

Familjecamping nära havet och Halmstad

På gångavstånd från campingen breder en lång och barnvänlig sandstrand ut sig. Längst med stranden finns vackra vandringsleder och cykelstigar. Inte långt från gården kan man cykla på den fint iordninggjorda Kattegattleden. Vill du hellre vandra finns Hallandsleden inte långt bort. 

Gullbrannagården erbjuder aktiviteter för hela familjen under sommaren. Tipsrundor, hinderbana, volleyboll, sandslottsbygge, båtrace i bäcken, barnsamlingar, sportvecka, barnkördagar, gospelvecka och mycket mer. Sommarkyrkan bjuder på andakt, gudstjänst och konserter, se hela sommarprogrammet på Gullbrannagårdens hemsida via knappen nedan. 

Utflyktsmål nära Gullbrannagården

Ta en tur till Båstad där du bland annat kan besöka Norrvikens trädgårdar, en historisk plats med utställningar, biodling, chocolateria och häpnadsväckande påfåglar. Njut av en After Noon Tea på Café Killeröd på samma ort eller åk till Ängelholm för att besöka järnvägsmuséet. Andra tips vi vill ge dig är Wapnö Gård, Gräddhyllan eller båttur ut till Hallands Väderö.

Gullbrannagården

305 96 Eldsberga

Telefon: +46 35 241 21 00

E-post: info@gullbrannagarden.se

Område: Halland

Foto: Gullbrannagården