First Camp Björkäng – Varberg

varberg

En mil söder om Varberg, 50 meter från stranden, ligger familjecampingen First Camp Björkäng vackert belägen på Hallands Riviera. Här breder den långgrunda, barnvänliga sandstranden ut sig och ett smörgåsbord av aktiviteter står dukat för dig och din familj. Här kan du bo med husvagn, husbil, i tält, vandrarhem eller stuga.

Något att göra för hela familjen på First Camp Björkäng

På First Camp Björkäng hittar du allt från minigolf, boule-bana och fotbollsplan till beachvolley och lekplats med gungor. Under högsäsong finns även uppblåsbara hoppattraktioner att hoppa och leka i. För de större finns ett ungdomsrum eller TV-rum. På campingen finns en livsmedelsbutik och en restaurang.

På campingen kan barnen träffa lyckodjur Yessi som är en ekorre. Hon busar och leker med barnen sex dagar i veckan under vecka 27-32, måndag till lördag. I över hälften av aktiviteterna som erbjuds är rörelse i fokus för barnen som deltar och dessutom har vi såklart ett stort fokus på miljö. Yessi, som den naturvän hon är, har skapat nya äventyr i form av Energidetektiverna och konstverk där barnen lär sig mer om hållbarhet och miljö på ett roligt och spännande sätt! Läs hela programmet på hemsidan.

Ta med cykeln och upplev Kattegattleden och Hallands vackra kust eller snöra på dig bra skor och gå etapper av Hallandsleden

Känner du för att lämna campingen en stund är det inte långt till centrala Varberg, Falkenberg eller Gekås i Ullared, som har ett stort utbud med aktiviteter och butiker. Vill du ta bussen finns en busshållplats på gångavstånd.

Hund och camping klingar bra

För First Camp Björkäng är hund och camping en bra kombination. Du som äger en hund ska kunna ta med den när du besöker campingen. Här finns härliga promenadvägar, inhägnad hundrastgård och en hunddusch.

First Camp Björkäng – Varberg

Havsbadsvägen, 432 76 Varberg

Telefon: +46 340 421 34

E-post: bjorkang@firstcamp.se

Område: Halland

Foto: First Camp och Diakrit