First Camp Björkäng – Varberg

varberg

En mil söder om Varberg, 50 meter från stranden, ligger familjecampingen First Camp Björkäng vackert belägen på Hallands Riviera. Här breder den långgrunda, barnvänliga sandstranden ut sig och ett smörgåsbord av aktiviteter står dukat för dig och din familj. Här kan du bo med husvagn, husbil, i tält, vandrarhem eller stuga.

Något att göra för hela familjen

På First Camp Björkäng hittar du allt från minigolf, boule-bana och fotbollsplan till beachvolley och lekplats med gungor. Under högsäsong finns även uppblåsbara hoppattraktioner att hoppa och leka i. För de större finns ett ungdomsrum eller TV-rum. På campingen finns en livsmedelsbutik och en restaurang. 

Känner du för att lämna campingen en stund är det inte långt till centrala Varberg, Falkenberg eller Ullared, som har ett stort utbud med aktiviteter och butiker. Vill du ta bussen finns en busshållplats på gångavstånd.

Hund och camping klingar bra

För First Camp Björkäng är hund och camping en bra kombination. Du som äger en hund ska kunna ta med den när du besöker campingen. Här finns härliga promenadvägar, inhägnad hundrastgård och en hunddusch.

First Camp Björkäng – Varberg

Havsbadsvägen, 432 76 Varberg

Telefon: +46 340 421 34

E-post: bjorkang@firstcamp.se

Område: Halland

Foto: First Camp och Diakrit
Share This