Espeviks Camping

Varberg

Knappt en timmes bilfärd till Göteborg eller en halvtimmes bilfärd till Gekås – ca 12 km norr om Varberg finner ni Espeviks camping där du kan njuta av ljudet från havets brus med strand och badplats inom gångavstånd. Perfekt för dig som vill ta vara på din semester! Här erbjuds det bland annat bangolf och helikopterflygning över Årnäshalvön.

Roliga aktiviteter för alla åldrar

Det går att ta härliga promenader, tipspromenader och naturreservatet ligger endast 2 km från campingen. För de aktiva finns en volleybollplan eller vad sägs om att gå en runda på campingens 18-håls långa bangolfbana? Varje sommar kommer Cirkus Olympia och slår upp sitt tält vid anläggningen där det bjuds på cirkus, glass & fika.

I juli månad går det även att uppleva helikopterflygning över Årnäshalvön för att ge dig en helt otrolig upplevelse utöver det vanliga!

För den shoppingsugna ligger Gekås en halvtimme bort. Eller varför inte ta en dagsutflykt till Göteborg och byt naturen mot en dag på Liseberg med hela familjen? Skulle ni vilja ta er söderut istället ligger det otroligt fina stränder hela vägen ner längs Getterön till Varberg. I Varberg går det att njuta av allt vad staden erbjuder men för den lite mer adrenalinsökande rekommenderas det att testa Sveriges bästa vindsurfing just här!

Naturupplevelse utöver det vanliga

Espeviks Camping är beläget på Årnäshalvön precis intill ett naturreservat med ett speciellt natur- och djurliv. Spridda på udden finns ett flertal fornlämningar. Här finns gravar i form av stenrösen från bronsåldern (1500 – 500 f.Kr.) och stensättningar från järnåldern (500 f.Kr. – 1050 e.Kr. ). Rösena uppfördes i höga lägen i terrängen så att de skulle synas från havet, importvägen för den viktiga bronsen. Rösen är tillsammans med stensättningar den vanligaste typen av fornlämningar i Hallands kustbygder.

Espeviks Camping

Lindåsvägen 38, 432 96 Åskloster

Telefon: +46 340 – 62 20 22

E-post: info@espevikscamping.se 

Område: Halland

Foto: Espeviks Camping