lägenhet
pixels_smögen_räkor
smögen_brygga_pexels

Campingar i Varberg

Varberg, en pärla längs Hallandskusten, lockar besökare med sin charmiga stadskärna, långa sandstränder och historiska sevärdheter. Beläget mellan hav och land är Varberg en idealisk destination för den som söker en blandning av avkoppling och äventyr.

Upptäck Varbergs campingar, aktiviteter och utflyktsmål

Under sommarmånaderna fylls Varberg med aktiviteter och möjligheter för besökare att utforska. Njut av en avkopplande dag på Varbergs strand, där du kan bada, surfa eller ta en lugn promenad längs strandpromenaden. För de äventyrslystna finns det möjligheter till kajakpaddling, fiske och cykelturer genom det omgivande landskapet.

För den som föredrar att utforska kulturella sevärdheter finns Varbergs fästning, med anor från 1200-talet, som bjuder på fascinerande rundturer och utställningar. Missa inte heller ett besök till Apelviken, känt för sina vind- och kitesurfingmöjligheter, eller Grimeton Radiostation, som erbjuder en inblick i kommunikationshistoria.

Campingar i eller i närheten av Varberg

Flera av anläggningarna bland medlemmarna i Camping Västkust finns i eller i närheten av Varberg. Oavsett om du planerar en familjesemester full av aktiviteter eller en avkopplande vistelse med närhet till Hallands natur, har Varberg något för alla.

Nedan hittar du anläggningar i och runt Varberg, med högst 20 km avstånd. Du ser även de olika boendealternativen som campingarna erbjuder, såsom campingtomter, stugor, rum, vandrarhem och villavagnar.

Campingar i eller runt Varberg

Varberg

Läjet Camping & Resort

Boendeform: Stugor & Camping

Avstånd till Varberg: ca 5 km

Tvååker

First Camp – Björkäng

Boendeform: Stugor, camping & rum

Avstånd till Varberg: 14 km

Barn vid sandstrand i Halland

Åskloster

Espeviks Camping

Boendeform: Stugor, camping & hus

Avstånd till Varberg: 14 km

Varberg

Apelvikstrand

Boendeform: Strandhus & Lägenheter

Avstånd till Varberg: ca 5 km

Varberg

Getteröns Camping

Boendeform: Camping & stugor

Avstånd till Varberg: ca 5 km

Varberg

Destination Apelviken

Boendeform: Hotell, camping, lägenhet & stuga

Avstånd till Varberg: ca 2 km

Åsa

Åsa Camping & Havsbad

Boendeform: Camping,

Avstånd till Varberg: ca 33 km

Stråvalla

Stråvalla Camping

Boendeform: Camping

Avstånd till Varberg: ca 27 km

Fler campingar i Halland

 

I Bohuslän finns ett pärlband av Västkustens mest populära orter. Kombinera besök i flera av bohusläns orter och städer med besök på flera campingplatser. På sidan Halland ser vi alla anläggningar i Camping Västkust som finns i Halland. Kartan hjälper dig att planera rutten.

Ska du vidare söderut hittar du campingarna i och runt Falkenberg på denna sida

Om oss

Camping Västkust är en förening för camping- och stugföretagare i Halland, Göteborg och Bohuslän. Vi arbetar med att utveckla campingnäringen i vår region och som vår gäst vill vi erbjuda dig ett rikt och varierat utbud av boende och aktiviteter, så att dina förväntningar och upplevelser blir uppfyllda