lägenhet
pixels_smögen_räkor
smögen_brygga_pexels

Campingar i Falkenberg

Falkenberg i Halland har blivit en av Västkustens mest populära destinationer. Med de långa sandstränderna, den charmiga stadskärnan och närheten till natursköna områden, lockar Falkenberg besökare året om.

Upptäck Falkenbergs campingar, aktiviteter och utflyktsmål

Under sommaren blomstrar Falkenberg med en mängd aktiviteter för besökare att uppleva och utforska. Ta en promenad längs med Skrea strand, där du kan njuta av salta bad och avkoppling på stranden. För de äventyrssugna finns möjligheter till paddling, vindsurfing, fiske och cykling för att utforska de natursköna omgivningarna.

För den som föredrar aktiviteter på land finns gott om vandringsleder och cykelvägar som slingrar sig genom det vackra landskapet i och runt Falkenberg. Missa inte ett besök till Ätran för en dag med kanotpaddling eller en tur till Vallarnas friluftsteater för en kulturell upplevelse.

Campingar för boende i eller intill Falkenberg

Oavsett om du är ute efter en familjesemester fylld av aktiviteter eller en lugn vistelse med närhet till Hallands natur har Falkenberg något för dig.

Flera campingar i Camping Västkust finns i eller intill Falkenberg och dessa ser du här nedan. Du ser även de olika boendealternativen campingarna erbjuder, bland annat campingtomter, stugor, rum, vandrarhem, båtplatser och villavagnar.

Campingar i eller runt Falkenberg

Falkenberg

Olofsbo Camping

Boendeform: Stugor & Camping

Avstånd till Falkenbergs centrum: 8 km

Falkenberg

Skrea Camping

Boendeform: Stugor, camping, villavagn & lägenhet

Avstånd till Falkenbergs centrum: 0-2 km

Barn vid sandstrand i Halland

Falkenberg

Hansagård Camping & Resort

Boendeform: Stugor, camping & vandrarhem

Avstånd till Falkenbergs centrum: 0-3 km

Ugglarp

Ugglarp Camping

Boendeform: Camping & stugor

Avstånd till Falkenbergs centrum: 18 km

Fler campingar i Halland

 

I Bohuslän finns ett pärlband av Västkustens mest populära orter. Kombinera besök i flera av bohusläns orter och städer med besök på flera campingplatser. På sidan Halland ser vi alla anläggningar i Camping Västkust som finns i Halland. Kartan hjälper dig att planera rutten. Vill du åka till Varberg har vi samlat campingarna i eller runt Varberg på denna sida