lägenhet
pixels_smögen_räkor
smögen_brygga_pexels

Billig semester på Västkusten

För familjer som kämpar med en stramare semesterbudget kan boende på camping vara ett bra alternativ. Prisspannet för boende på camping är stort beroende på vilken anläggning man väljer att besöka, hur man väljer att bo och vilken period man semestrar.

Boka en billig semester och få semesterkassan att räcka längre

Att välja campingboende för semestern är ett utmärkt sätt att maximera din semesterkassa. Med olika alternativ som stuga, hotellrum, vandrarhem, glamping och campingtomt för husvagn, husbil och tält, finns det något som passar alla budgetar och preferenser.

En av de främsta fördelarna med boende på camping är det varierade aktivitetsutbudet som ofta ingår i priset. Oavsett om du gillar vandring, adrenalinfyllda upplevelser som MTB-cykling, höghöjdsbana, fartfyllda åk i attraktioner, vattensporter eller avkoppling i naturen finns det aktiviteter för alla.

Generellt burkar veckorna 28-31 vara de veckor som fylls snabbast och som också är dyrast. För att få mest för pengarna och komma undan med en så billig semester som möjligt kan du kika närmare på veckorna innan eller efter 28-31. I de flesta fall har de samma aktivitetsutbud men lägre priser och fler boendealternativ att välja mellan. Detta ger dig en prisvärd semesterupplevelse utan att kompromissa med kvaliteten.

Hitta prisvärda semesterupplevelser på Västkusten

Här kommer du vidare till campingarna som finns i Bohuslän, Göteborg och Halland. Du kan även hitta rätt camping för dig genom vår karta där du kan få upp alternativ på campingar utefter t.ex. ett avstånd från där du befinner dig. 

Kolla in de mest populära landningssidorna och hitta ditt nästa boende du också

Hyr stuga på Västkusten

Semesterstuga

Bo i stuga hos någon av anläggningarna i Camping Västkust och upplev Bohuslän, Göteborg eller Halland. På denna sida kan du läsa mer om stugboendet och komma vidare till anläggningar som kan falla dig bäst i smaken. 

Campingsemester med barn

Resa med barn

Till alla campingar i Camping Västkust är barnfamiljer välkomna, men det finns de som har mer barnfokus än andra. Dessa har i samlat på denna sida för att göra det enklare i valet av anläggning för dig som vill arr barnens upplevelse ska stå i centrum.

Glamping

Testa glampinglivet

Att övernatta i ett glampingtält är en kombination av att tälta och att bo i stuga. Av campingarna i Camping Västkust finns flera anläggningar som erbjuder glamping när du besöker Västkusten. Du hittar dessa campingar här.

Hitta till digg nästa campingäventyr

Hitta camping via vår karta

Vi hjälper dig att hitta rätt. Och hitta fram. Via vår karta kan du hitta ditt nästa campingäventyr baserat på olika kategorier eller hur långt du vill köra från där du är just nu.