ApelvikStrand

Varberg

I den fina havsmiljön hos oss vid ApelvikStrand bor du direkt vid stranden och med en närhet till Varbergs stad med alla stadens aktiviteter. Här bor du i strandhus eller lägenheter ca 100 meter från den långgrunda och barnvänliga sandstranden. Längs med Apelvikens strand hittar du allt ifrån mysiga restauranger, minigolf till nordens surfparadis med Surfers surfanläggning.

ApelvikStrand har fräscht och avkopplande boende intill stranden och Varberg

Hit har Varbergare såväl som hitresande sökt sig i flera hundra år för badliv och avkoppling. På ApelvikStrand bor du i välutrustade strandhus för upp till 8 personer (6 vuxna och 2 barn) eller i strandlägenheter för upp till 4 personer.

Oavsett vilket boende du väljer har du nära till stranden, havet och vågorna. Stranden med sina vackra stranddyner är en populär badplats varma sommardagar och Sveriges surfparadis året runt när det blåser friska vindar. Längs med Apelvikens strand ligger många caféer och restauranger.

Boende på ApelvikStrand och aktiviteter vid en av Europas bästa surfställe

Här i området vid Apelviken finns mycket att göra förutom att bada. Apelviken är känd som ett av norra Europas bästa surfställen. I bortre änden av stranden ligger Surfers Center, som hyr ut brädor och ordnar kurser i vindsurfing, vågsurfing och kitesurfing.

Utför du hellre aktiviteter med fast mark under fötterna finns Solvikens Minigolfbana hos grannen Destination Apelviken. Banan är godkänd för tävlingsspel. Gillestugans 18-håls minigolfbana och kiosk finns vid järnvägsöverfarten i norra Apelviken.

Apelviken är ett skönt ställe, året runt. Längs med havet går promenad och cykelbana in till centrum. Den hakar på den berömda Strandpromenaden som är Varbergs pulsåder. Vill du vandra i Hallands inland kan du utforska Hallandsleden och föredrar du att cykla istället är Kattegattleden ätt bättre alternativ för dig. Med närhet till havet, naturen och staden finns det alltid någonting att göra.

 

ApelvikStrand

Surbrunnsvägen 2-8, Apelviken
432 54 Varberg 

Telefon: +46(0)340-86828

E-post: info@apelvikstrand.se

Område: Halland

Foto: ApelvikStrand