Vilshärads Camping

Villshärad

En lummig och vacker idyll 10 km utanför Halmstad där du kan njuta av lugnet och naturen. Här bor du på campingtomt avgränsade med häckar, bara några hundra meter till ett stort naturreservat och en kort promenad till sandstranden med sanddynor och strand för hundbad.

Plats för aktiviteter och avkoppling

På campingen finns minigolfbana, boulebana, utomhus-schackspel samt att man kan hyra SUP-brädor, cyklar och tandemcyklar. Under högsommaren anordnas utomhusträning som tex Zumba. Här finns även en butik och glasscafé.

Mycket att göra på bekväma avstånd

Som gäst på Vilshärads Camping har du flera trevligheter på lagom avstånd. Förutom den kilometerlånga sandstranden och det magiska naturreservatet så har Vilshärad mycket att erbjuda. Vandra i naturreservatet eller cykla etapper på Kattegattleden som går precis utanför anläggningen. Inom gång eller cykelavstånd finns en naturhamn där man kan fiska krabbor, Vilshärads gårdsbutik, laxbutik, glashytta där man kan blåsa sitt eget glasalster, fotbollsgolf och golfbanor mm. Fler utflyktsmål vi kan rekommendera är Wapnö gårdsbutik och shopping på Gekås Ullared dit du tar dig på mindre än en timma.

Du har 7 km till Tylösand med nattklubb och restauranger, 10 km till Halmstad med massor av butiker och uteserveringar. Äventyrsland, Bil- & flygmuseum, gokartbana, wakepark, äventyrsbad, museum, slott med mera.

Vilshärads Camping

Vilshäradsv 24, 305 65 Villshärad

Telefon: +46 731 57 27 17

E-post: kontakt@vilsharadscamping.se

Område: Halland

Foto: Vilshärads Camping