Vilshärads Camping

Villshärad

En lummig och vacker idyll utanför Halmstad utmed kattegattleden, här njuter man av lugnet och naturen. De flesta campingtomterna har gräsyta och häck, Vi ligger granne med Haverdals naturreservat och bara en kort promenad till sandstranden med sanddynor och strand för hundbad.

Plats för aktiviteter och avkoppling

På campingen finns minigolfbana, boulebana, utomhus-schackspel samt att man kan hyra SUP-brädor, cyklar och tandemcyklar. Här finns även en butik och glasscafé. Bara 500 meter från campingen finns The Driftwood, en restaurang med vedugnseldad pizza samt andra rätter inspirerade av det italienska köket.

Mycket att göra på bekväma avstånd

Som gäst på Vilshärads Camping har du flera trevligheter på lagom avstånd. Förutom den kilometerlånga sandstranden och det magiska naturreservatet så har Vilshärad mycket att erbjuda. Vandra i naturreservatet eller cykla etapper på Kattegattleden som går precis utanför anläggningen. Inom gång eller cykelavstånd finns en naturhamn där man kan fiska krabbor, Vilshärads gårdsbutik, laxbutik, glashytta där man kan blåsa sitt eget glasalster, fotbollsgolf och golfbanor mm. Fler utflyktsmål vi kan rekommendera är Wapnö gårdsbutik och shopping på Gekås Ullared dit du tar dig på mindre än en timma.

Du har 7 km till Tylösand med nattklubb och restauranger, 10 km till Halmstad med massor av butiker och uteserveringar. Äventyrsland, Bil- & flygmuseum, wakepark, äventyrsbad, museum, slott med mera.

Vilshärads Camping

Vilshäradsv 24, 305 65 Villshärad

Telefon: +46 731 57 27 17

E-post: kontakt@vilsharadscamping.se

Område: Halland

Foto: Vilshärads Camping