Ugglarp Camping

Ugglarp

Ugglarp Camping ligger vackert beläget vid havet, omgiven av härliga sandstränder och klippor. Här bor ni på campingtomter eller i stugor i ett naturskönt område med strandängar och ett böljande åkerlandskap. Campingen består av två områden, Strandängen med havsutsikt och Lyckan omgiven av lummig grönska med lä från vinden.

Aktiviteter på området och i omgivningen

På området finns aktiviteter för barn och vuxna i alla åldrar. Äventyrsgolf, lekplatser, fotbollsplan, yoga, boulebana med mera. För våra yngre gäster händer det alltid något kul. Här finns lekplatser, bollplan, krabbfiske och under högsäsong kan du uppleva underhållning och fler aktiviteter.

Ugglarps havsbad består av 3 stränder, Södra, Norra och Västra stranden. Samtliga stränder är långgrunda sandstränder som är perfekta för barn och vuxna. Mellan stränderna finns bergknallar som gränsar av och löper ut i havet.

För dig som söker aktiva inslag kan vi tipsa om Kattegattleden. Sveriges första nationella cykelled och Årets cykelled i Europa 2018 är en 390 km lång cykelled med unikt havsnära läge, som går mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr, hela vägen genom Halland. Vill du hellre promenera är Hallandsleden ett bättre alternativ. 

Många utflyktsmål på nära avstånd

Det finns många platser att besöka i och runt Ugglarp. Några exempel är gårdsbutiker, loppisar, bondgårdar, utställningar och caféer. Långasand, Suseåns mynning, Sumpafallens naturreservat, Bisonsafari på Mostorp, Gudmundsgården, Ugglarps Grönt, Svedinos Bil- och Flygmuseum och Hella Islandshästar. Allsång och buskis på Vallarna med sina folkkära artister och när Wheels & Wings rullar in i Falkenberg fylls hela staden av glänsande amerikanare. Här finns något för alla!

Det är nära till Ullared, Liseberg och Köpenhamn. Och det finns många mysiga ställen för dagsutflykter såsom gårdsbutiker, loppisar, caféer, auktioner, vandringsleder, badstränder och mycket, mycket mer.

Ugglarp Camping

Strandkantsvägen 2, 311 69 Ugglarp

Telefon: +46 346 438 89

E-post: info@ugglarpcamping.se

Område: Halland

Foto: Ugglarp Camping