Stråvalla Camping

Stråvalla

Omgiven av skog och grönska finner vi semesteroasen Stråvalla Camping, på landet där man verkligen kan slappna av och låta pulsen gå ner. Oavsett på vilken campingtomt du landat på är det högst 5 minuter promenad till reception, kiosk, bistro med rättigheter och allas favorit – poolen.

Något de besökande uppskattar mest på Stråvalla Camping är att varje campingplats har tillgång till egen WC & dusch i anslutning till tomten vilket ger den där extra lyxen i semestertillvaron. Ställplatser har gemensamma WC & duschar. Hundar och katter är ett välkommet inslag hos oss och ska såklart hållas kopplade och under uppsikt.

Camping på landet för hela familjen

På campingen kan man nyttja vårt populära poolområde där både vuxna och barn tillbringar stor del av dagarna. Precis utanför poolområdet ligger en lekplats där barnen kan leka och då vårt soldäck/servering ligger i höjd med detta kan föräldrar ha koll på barnen både vid lekplats och pool.

Under juli och en bit in på augusti har vi öppet vår servering med rättigheter där du kan beställa allt från en fräsch sallad till en saftig pizza och bli omhändertagen av vår goa personal.

Vill man ta en paus från badet och solandet kan man ta en liten minigolfrunda, spela fotboll på vår bollplan eller ta ett parti boule.

Populära besöksmål runt omkring Stråvalla Camping

På en trevlig gång eller cykeltur på ca 1500 meter från campingen ligger guldkornet Stråvalla strand och vill man ta en tur på en av Europas bästa cykelleder så hittar ni Kattegattleden precis intill denna strand. Är man sugen på en dagsutflykt så når ni inom 45 minuter med bil från campingen både Göteborg, Gekås och Varberg. Halland bjuder på ett stort utbud av natur, kultur och mycket god mat. Detta och mycket er kan ni läsa på vår hemsida.

Lite av livets goda vill vi kunna erbjuda för alla här på Stråvalla Camping, stora som små och 4-benta som vill få ut det mesta av sin sommar.

 

Stråvalla Camping

Kärra 40, 439 65 Stråvalla

Telefon: 0340-65 73 73 

E-post: info@stravallacamping.se

Område: Halland

Foto: Stråvalla Camping