lägenhet
Ett rum på Pirathotellet – Daftö camping
hyra rum på västkusten

Påsk på camping

Påsken är bäst på camping, det tycker i alla fall vi. Varför? Alla aktiviteter, de naturskäna lägena och tiden tillsammans. Flera av boendeanläggningarna i Camping Västkust har påsklovsfirande hos sig. 

Här listar vi vilka det är och vilka boendeformer som erbjuds på respektive anläggning. Trycker du på en av dem länkas du vidare till anläggningens webbsida för mer information och bokning.

Checka in i den boendeform som passar er familj bäst i påsk

Boendealternativen hos boendeanläggningarna i Camping Västkust är många, precis som antalet destinationer de finns belägna på. Från Bohuslän med Strömstad i norr genom Göteborg och ner till Halland med Laholm i söder.

Du kan välja mellan att bo på campingtomt med egen husbil eller husvagn, i stuga, hotell, vandrarhem eller i rum.

Skapa din egen påsklovsupplevelse

Föutom anläggningarna du hittar nedan som erbjuder påskaktiviteter så finns det flera anläggningar som har öppet året om. Kombinera boende med aktiviteter på dessa för att skapa ditt egna upplevelsepaket under påsklovet. Du hittar de som har öppet året om här. 

Vilken camping vill du besöka under påsklovet?

lagunen_hostlov

Uddevalla

Hafsten Resort

Hos oss är påsken en av barnens mest älskade högtider. Och det är ju inte så konstigt! För här bjuds det på påskäggsjakt, godis, påskbrasa, tipspromenad och mycket annat skoj. Men det roliga slutar inte där! I Restaurang Corallen dukar vi upp en påskbuffé och vi tänder vår XL-Grill som du kan grilla egen korv på.

Boendeform: Camping, glamping, stugor och strandvilla

Varberg

Destination Apelviken

I år infaller Påskafton den 30 mars. Det är tidigt. Vitsipporna är väl inte riktigt uppe men grillen skall fram, barn som springer i t-shirt alldeles för tidigt och för många första doppet. Hos oss är det full fart så klart – boka gärna redan nu, det lär bli fullbokat. Det blir det alltid. Alla påskaktiviteter ingår för dig som bor hos oss!

Boendeform: Stuga, hotell, lägenhet och camping

Strömstad

Daftö Resort

Piraterna laddar upp med massor av aktiviteter inför påsken. Påskmästerskap, påskrisverkstad och påskpyssel för att nämna några. Påskbuffé i restaurangen, show och det stora äggjakten. Aktiviteterna med Daftöpiraterna ingår i boendepriset. 

Boendeform: Stugor, hotell och camping.

lagunen_hostlov

Strömstad

Lagunen

På Lagunen finns det massa spännande och skoj för hela familjen att uppleva i påsk. I år kan ni tävla i vem som är bäst på äventyrsgolf, ta en runda i ”Lagunen-promenaden”, basta och bada badtunna, prova på E-MTB, titta på påskbrasan och massa mer!  För alla barnen har vi såklart vår äggjakt som vi i år kombinerar med en härlig promenad för hela familjen. 

Boendeform: Camping, glamping, vandrarhem och stugor

lagunen_hostlov

Grebbestad

Saltviks Camping

Fira påsken på Saltviks Camping med aktviteter, livemusik och god mat. Gå på äggjakt med Hans & Hedda, pyssla, lös uppdragsjakten som tar dig runt Tjurpannan, ta med familjen på ett träningspass, basta i vedeldat bastutält och doppa dig i havet. Bistro Tjurpannan bjuder på livemusik, har pizzakväll, dukar upp en brunchbuffé och såklart kan du köpa dig en matjestallrik hela påsken.

Boendeform: Camping, stuga och villavagn

lagunen_hostlov

Båstad

Båstad Camping

Rivstarta campingsäsongen och fira påsk på Båstad Camping. Varje påskdag bjuder på nya påskaktiviteter. Påskpyssel för barnen, tipsrunda, äggjakt, grillning, musikbingo och pubquiz.

Boendeform: Camping, glamping och stuga

lagunen_hostlov

Grebbestad

GrabbestadFjorden

GrebbestadFjorden vi har planerat in flera aktiviteter för dig och ditt sällskap. Även vår mysiga restaurang Bar & Bord håller öppet torsdag till måndag och här kan du äta frukost, lunch, middag och mitt emellan. Hela programet hittar ni på hemsidan.

Boendeform: Camping, glamping, stugor, pensionat och vandrarhem

lagunen_hostlov

Haverdal

Haverdals Camping

Välkommen till Haverdal i påsk, där är det pyntat, fixat & en härlig påskfeeling. På skärtorsdagen har ni möjlighet att hämta påskris att pynta ert ekipage med. Det blir också påskpyssel, ansiktsmålning, påskpromenad och äggjakt så klart. Hela programet hittar ni på hemsidan.

Boendeform: Camping och stuga.

lagunen_hostlov

Kungshamn

Johannesvik Camping & Stugby

På Johannesvik kan du boka påskpaket med 2 nätter – ett outdoorpaket med guldkant. Ett paket som kombinerar bekvämt boende i stuga med naturupplevelse & avkoppling med relax & bastu – Ut & Njut helt enkelt!

Boendeform: Camping, glamping, stuga och rum.

lagunen_hostlov

Ljungskile

Anfasteröd Gårdsvik

Påsken blir startskottet för årets säsong och på Anfasteröd Gårdsvik har vi laddat upp med tipspromenad och äggjakt utöver de ordinrie aktiviteterna på havet och i skogen.

Boendeform: Camping, glamping och stugor.