Läjet Camping & Resort

Varberg

I södra Varberg, med promenadavstånd till det lilla idylliska fiskeläget som i folkmun kallas Läjet, ligger Läjet Camping & Resort. Här kan du bo i stuga, hyra en husvagn för att testa på campinglivet eller bo i eget boende på campingtomt. Oavsett bor du i lummig miljö och kan njuta av härliga dagar vid stranden. 

Sola, bada, sporta och lek på Läjet Camping & Resort

På resorten finns allt du beöver för en minnesrik och bekväm vistelse. Butik, restauranger och aktiviteter för alla åldrar. Multisportarena, lekplatser, fotbollsplan, padeltennis, boulebana, musikquiz, underhållning, yoga med mera. För våra yngre gäster finns även Barnklubb och en av Sveriges största hoppkuddar! 

Från Läjet Camping & Resort är det cirka 1 km promedväg till Läjesviken, där det finns en fin badstrand. Stranden är ca 300 m lång, långgrund och barnvänlig. På en av pirarna finns en badbrygga. Här finns toalettbyggnad med god standard, goda parkeringsmöjligheter samt kiosk och lite lekredskap. Stranden är också en populär surfingspot och det finns möjlighet att hyra utrustning under vissa tider på året.

Nära till mycket och något för alla
!

Det är nära till Varbergs centrum, hyr en cykel och ta dig in till Varbergs centrum eller cykla etapper av Kattegattleden. Varberg är känt för sin Kurort, hav, bad & spa. Torget & stadskärnan, Varbergs fästning och Kallbadhuset är välbesökta platser. Vill du se mer av närområdet till fots kan vi rekommendera att promenera delar av Hallandsleden.

Det är nära till Ullared, Liseberg och Köpenhamn. Och det finns många mysiga ställen för dagsutflykter såsom gårdsbutiker, loppisar, caféer, auktioner, vandringsleder, badstränder och mycket, mycket mer.

Läjet Camping & Resort

Nygård 3, 432 54 Varberg

Telefon: +46 340 20 54 80

E-Post: info@lajetscamping.se

Plats: Halland

Foto: Läjet Camping & Resort