Haverdals Camping

Haverdal

Haverdals camping är en upplevelse i mysig miljö för hela familjen, granne med havet och Kattegattleden, utmed vackra kustvägen mellan Halmstad och Falkenberg. Här finns stora campingtomter för husvagn, husbil och tält. Att hyra finns stugor, lägenheter och uppställd husvagn. Fina servicehus med solenergi, i linje med campingens miljöarbete.

En plats för aktivitet och avkoppling efter eget behov

Haverdals trollstig fylld av roliga troll, leder er ner till den kilometerlånga banrvänliga sandstranden. Där finns gott om plats för avkoppling, träning och lek samt både bra krabbfiske och havsöringsfiske vilket är en härlig aktivitet för alla åldrar. Här kan du uppleva magiska solnedgångar där ingen är den andra lik, en stunds förundran som ger ny energi.

Aktiviteter anordnas hela sommaren. Barnklubb, temaveckor, yoga och träning för hela familjen, programmet hittar du på Haverdals Campings webbsida. Populär äventyrsgolf där vårt eget troll Virvla Trollhjärta har sin egen grotta. På området kan du även hyra trampcyklar, cyklar och elcyklar. Här är det enkelt att uppleva den halländska naturen på cykel eller till fots, på fina cykel och vandringsleder.

Upplev mer av området runt Haverdals Camping

För att uppleva mer kan man ta bilen, en promenad eller cykeln till utflyktsmål i närområdet. Besök och upplev museér, konst, shopping och naturupplevelser som Danska fallen. Matupplevelser, små halländska pärlor i form av gårdsbutiker, stadsvandring i Halmstad city längs Nissan. Dagsutflykter till Österö fårfarm eller till Göteborg. Några kilometer ifrån campingen finner ni en av Skandinaviens högsta sanddyner, Lynga sanddyna. Den sträcker sig 36 meter över havet. En smal och brant trappa leder hela vägen till toppen där du har vidunderlig utsikt över strandskogen och havet. 

I receptionen får du som vill uppleva mer om närområdet runt campingen mer information och fler tips.

Haverdals Camping

Haverdalsvägen 62, 305 71 Haverdal

Telefon: +46 35 523 10

E-post: info@haverdalscamping.se

Område: Halland

Foto: Haverdals Camping