lägenhet
pixels_smögen_räkor
smögen_brygga_pexels

Campingar i Smögen

I Bohuslän finns ett pärlband av Västkustens mest populära orter – däribland Smögen. Med sina färgglada trähus längs klipporna, de pittoreska båtarna som guppar i hamnen och havet som lockar till ett dopp är Smögen en magnet för sommarturister.

Upptäck Smögens campingar, aktiviteter och utflyktsmål

Under sommaren vaknar Smögen till liv med ett myller av aktiviteter och möjligheter för besökare att utforska. Ta en promenad längst med den berömda Smögenbryggan, där du kan njuta av färska skaldjur från de lokala fiskhandlarna eller slå dig ner för att njuta och ta in atmosfären. För de äventyrssugna finns möjligheter till båtturer, fiskeutflykter och dykning för att utforska de skatter som gömmer sig utanför Smögens kust. 

För den som föredrar aktiviteter på land finns det gott om vandringsleder och cykelvägar som slingrar sig genom det vackra landskapet i närheten av Smögen. Passa på att utforska omkringliggande öar, som Hållö med sina klippor och vita sandstränder eller ta en tur till Kungshamn. 

Campingar för boende i eller intill Smögen

Flera campingar i föreningen Camping Västkust finns i eller intill Smögen. Oavsett om du är ute efter en familjesemester fylld av aktiviteter eller en lugn vistelse med närhet till Bohusläns natur har Smögen något för alla.

Nedan hittar du anläggningar i och runt Smögen, med högst 20 km ifrån. Du ser även de olika boendealternativen campingarna erbjuder, bland annat campingtomter, stugor, rum, vandrarhem, båtplatser och villavagnar. 

Vilken camping i eller runt Smögen vill du besöka?

KUNGSHAMN

Wiggersvik Camping

Boendeform: Stugor, camping & ställplats.

Avstånd till Smögen: ca 2,5 km

Kungshamn – Smögen

Sotenäs Camping

Boendeform: Stugor och camping.

Avstånd till Smögen: ca 2,9 km

Kungshamn

Örnefjordens Camping

Boendeform: Stugor, camping & vandrarhem

Avstånd till Smögen: ca 5,7 km

Hunnebostrand

Ramsvik Stugby & Camping

Boendeform: Stugor  och camping

Avstånd till Smögen: ca 8,7 km

Hamburgsund

Rörviks Camping

Boendeform: Stugor, camping, rum och båtplatser

Avstånd till Smögen: ca 19,9 km

lagunen_hostlov

Kungshamn

Johannesvik Camping & Stugby

Boendeform: Camping, glamping, stugor och villavagn

Avstånd till Smögen: ca 2,6 km

Fler campingar i Bohuslän

I Bohuslän finns ett pärlband av Västkustens mest populära orter. Kombinera besök i flera av bohusläns orter och städer med besök på flera campingplatser. På sidan Bohuslän ser vi alla campingar i Camping Västkust som finns i Bohuslän. Kartan hjälper dig att planera rutten.