Båstad Camping

Båstad

Båstad Camping är pärlan där Bjärehalvön möter havetEn lugn och rofylld camping med hög service, mysfaktor och ”hemma-känsla”. Här erbjuds moderna och miljövänliga serviceutrymmen, en krog i egen regi och något att göra för både vuxen som barn. Välj mellan att bocampingtomt, ställplats, i stuga, glampingtält eller i hyrvagn.

Att göra på Båstad Camping

På området finns aktiviteter och sysselsättningar för olika åldrar och intressen. Den nybyggda Äventyrsgolfbana i parkmiljöpassar både barnfamiljen, kompisgänget och kärleksparet. Precis intill ligger en nybyggd lekplats med gungor, klätterställning, rutschkana, sandlåda och studsmatta. Mitt emot finner ni en uteservering där föräldrarna lätt kan ha uppsyn över de små samtidigt som det avnjuts något gott att äta eller dricka från Krogen – hjärtat av campingen.

Längre in på området finns ett mysigt skogsparti som lämpar sig till såväl lek som hundrastning med en inhägnad hundrastgård. På campingen kan du även hyra cykel och el-kick bike för att ta ett äventyr in till centrum längs kusten eller för att uppleva Bjärehalvöns spännande utflytsmål från sadeln.

Att göra i Båstad och på Bjäre

Här finns något för alla! Festfyllda sommarkvällar i hamnen, ljuvliga sandstränder, sagolika vandrings- och cykelleder, tennis, padel, segling och golfbanor i mängder bland annat. Bjärehalvön är känt för sina primörer och andra delikatesser som kan avnjutas på de många kaféer, restauranger eller gårdsbutiker i området. Allt runt knuten från Båstad Camping – till fots, cykel eller med bil.

Båstad Camping

Norra Vägen 128, 269 96 Båstad

Telefon: +46 431 755 11 

E-post: info@bastadcamping.se

Område: Halland

Foto: Båstad Camping