Tjörnbro Park

Myggenäs

Tjörnbro Park är havsnära camping i södra Bohuslän, på Almön vid Tjörnbrons västra fäste. Campingen ligger i ett vackert område med närhet till havet. Här kan du koppla av och njuta av din semester på riktigt när du bor i egen husvagn, husbil eller tält på campingen eller i en av turistlägenheterna – året runt.

Nära till naturen, servicehus och restaurang

På ängen för campinggäster kan du stå med husvagn, husbil eller tält. Här har du nära till servicehus med toaletter, duschar, disk och kokutrymme samt tvättstuga. På området finns även lägenheter att hyra när du reser privat eller i tjänst.

På restaurangen uppe på toppen, vid Rastplats Tjörnbron, kan du med en bedårande utsikt över havet njuta av en bit mat och något gott att dricka .

Att bo på Tjörnbro Park ger dig en bra utgångspunkt om du vandrar delar av Bohusleden eller Kuststigen.

Utflyktsmål på Tjörn

Längtar du efter vatten, sevärdheter, aktiviteter eller bara lugn och ro, en semester med barnen eller bara en sväng med husbilen eller husvagnen? Oavsett vad så erbjuds du det här eller i campingens närområde.

Tre badplatser vi kan tipsa om är Nösnäs badplats, Hawaii badplats och Almöns badplats. Besök Stenungsbaden med spa, restauranger, gym och volleybollplaner eller ta en utflykt till Nordiska Akvarellmuséet. 

På nordvästra sidan av Tjörn ligger Kyrkesund och Härön vilka kan vara väl värda ett besök när du bor hos oss. Kyrkesund kan bäst beskrivas som hela Bohuslän i miniatyr med pittoreska hus och fiskebodar, bryggor och småbåtar, fisk och skaldjur. Korsa det lilla sundet till bilfria Härön och vandra i ett naturreservat med flera markerade leder. När du når toppen siktar du Carlstens fästning på Marstrand i söder. En liten bit utanför Kyrkesund hittar du Skulptur i Pilane där du vandrar omkring bland moderna konstverk i jätteformat. 2016 utnämndes Pilane till en av Europas tio bästa skulpturparker av brittiska The Guardian.

Tjörnbro Park Camping

Almön 50, 471 61 MYGGENÄS

Telefon: +46 304 66 12 90

E-post: info@tjornbropark.com

Område: Bohuslän

Foto: Tjörnbro Park
Share This