Rödlix Vandrarhem & Camping

Tvååker

På Rödlix Vandrarhem & Camping, 9 km söder om Varberg, nära havet och utmed kustvägen bor ni i en lugn och lantlig miljö på en ombyggd bondgård mitt i Halland med närhet till bl.a. bad, shopping, golf och fågelskådning. Bo i vandrarhem, stuga, camping eller checka in i Bed & Bike för er som kommer med cykel. 

Boende på Rödlix Vandrarhem och Camping

Vandrarhemmet har åtta stora rum med plats för två till fem bäddar i varje och med TV i samtliga rum. Här finns även reception, samlingsrum med TV, ett modernt fullt utrustat kök för självhushåll, tvättstuga samt bastu. Intill vandrarhemmet finns en lekplats för de minsta och på området finns även lekplats för barn upp till ca 12 med hoppkudde och lekställninga. Du som kommer med cykel längs Kattegattleden eller någon annan av de fina cykelvägarna i närområdet kan checka in på Bed & Bike med kort varsel. 

Intill vandrarhemmet finns stugor att bo i och för dig som kommer med eget boende i form av husbil, husvagn eller tält finns campingtomter att hyra. 

Under varma sommardagar när havet och Hallands stränder lockar finns ett flertal stränder att välja på i närområdet. Björkängs stora härliga sandstrand ligger 3 km från boendet. Galtabäcks hamn med en lugn liten badstrand, båthamn med båtmuseum och torn för fågelskådare hittar du 1 km från Rödlix och 2 km från campingen ligger Gamla Köpstad med badstrand och promenadstigar. Träslövsläge, Hallands största fiskehamn med badstrand, restauranger, affärer samt Tre Toppar glasscafé ligger 3 km bort, Apelviken 3 km bort och Varberg centrum med kallbadhus, nakenbad, kurortshotell, strandpromenad ligger 9 km härifrån.

Utflyktsmål vi tipsar om i närheten

Vill du uppleva mer av det lantliga Halland kan vi rekommendera ett besökt till Öströ fårfarm, Jonssons Gård och Thuressons Gårdsbutik. Besök Ästa Vingård med spa, restauranger och aktiviteter. Ta en tur till Läjets hamn med restaurangen Joels Brygga, glasscafét Tre toppar samt Läjets Pizzeria och en härlig badplats. Besök Varbergs Fästning, ta en tur med Fladenbåtarna, promenera i Getteröns naturcentrum eller besök Galtabäcks hamn med båtmuseum och ågeltorn. Bor du på Rödlix har du även nära till shopping på Gekås Ullared.

Rödlix Vandrarhem & Camping

Galtabäck 17,  43276 Tvååker

Telefon: +46(0)70-6740182

E-post: info@rodlixvandrarhem.se

Område: Mitt i Halland

Foto: Rödlix Camping & Vandrarhem