Hyra stuga på Västkusten

Längs västkusten slingrar sig ett pärlband av fina campingar med stugor att hyra intill både hav och sjöar. Runt boendeanläggningarna finns gott om utflyktsmål och sevärdheter och på plats på campingen kan du fylla dagarna med bad och andra aktiviteter som förgyller besöket i Halland, Göteborg och Bohuslän.

Boende i stuga på Västkusten – Halland, Göteborg och Bohuslän

De flesta av campingarna i Camping Västkust har stugbyar med olika typer av stugor. Alltifrån enkla campingstugor och glampingtält som är en kombination av tält och stuga till stora och exklusiva stugor som snarare beskrivs som villor eller sviter.

Några av campingarna har öppet året om för dig som besöker Västkusten och vill hyra boende under vår, höst och vinter. De campingar som inte har öppet året om brukar öppna under våren. Till midsommar är alla campingar öppna för säsongen och de allra flesta erbjuder någon form av midsommarfirande för dig som bor i stuga eller i någon annan boendeform på campingen under midsommarhelgen.

Semesterboende i stuga vid havet

Bra förutsättningar till härliga bad under semestern är kanske något som känns viktigt för dig i val av camping inför sommarsemester? De flesta i Camping Västkust ligger vid havet och några är belägna vid insjöar. Oavsett om du föredrar bad från sandstrand, poolbad eller klippbad och oavsett vilken del av Göteborg, Halland eller Bohuslän du vill besöka finns det troligtvis en camping som lever upp till dina önskemål.

Nedan ser du vilka campingar som har stugor och på vilken ort de finns. Du kan även söka upp en camping via kartan över Västkusten, där kan du se vart campingarna ligger och när du hittat en som passar dig kan du se kontaktuppgifter, vägbeskrivning och ta dig till anläggningens webbsida för mer information och bokning.

Fördelarna med att hyra stuga på camping

Står du i valet och kvalet om du ska hyra en stuga privat eller en stuga inne på en camping? Att känna till fördelarna med boende på camping kan göra valet enklare. Väljer du att hyra stuga och övernatta inne på en camping får du med mer än bara en stuga belägen i en fin omgivning. Du får service via en reception som exempelvis kan ge tips på sevärdheter och utflyktsmål i närheten, restauranger om du inte vill laga maten själv, aktiviteter för barn och vuxna, badplatser nära intill och annat som gör vistelsen extra bekväm och minnesrik.

Är det lugn och ro du söker finns det campingar som lämpar sig bättre än andra, speciellt om det är under vecka 26-32 du planerar ett besök till Västkusten. Under årets andra veckor är det desto lugnare på i stort sett alla campingar här nedanför så kan du låta andra faktorer som kan styra val av camping när du ska hyra boende.

Campingar för dig som vill hyra stuga på västkusten

Share This